Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felül tudom múlni a feleségét érzelmileg?
Ha jól érzi magát velem is alapvetően, kedveli a társaságom vonzódik is, saját lakásom van ahova bármikor jöhet, velem is tud fozocskezni sorozatot nézni pihenni. Ergo itt is otthonosan érezheti magát.
Itt a kérdésem nem az hogy akkor váljon el aztjojjon mert tudom nem ilyen egyszerű ez. Csak szimplán ha 2 helyre megy haza és velem is jolerzi magát előfordulhat e h érzelmileg hozzám jobban áll?
Újabb remek példa arra, hogy a nős férfiban egy dolog izgalmas: a felesége.
Téged az izgat, hogy versenghetsz vele, neked arra kell a bizonyíték, hogy jobb vagy. Egyrészt ez nem fair verseny, hiszen a másik nő nem tud rólad. Másrészt mit nyersz vele? Semmit! A te számodra valójában semmit se ad a szeretősdihez, hogy mit érez a férfi. Ugyanúgy te vagy a mellékszál, hozzá megy haza, vele ünnepel, ő lesz a családtag, őt vállalja fel mindenki előtt hivatalosan. Ha neked az adja a kielégülést, hogy belehazudik az arcodra, hogy téged szeret jobban és minden este sírva alszik el, hát akkor gondold ezt. Nem tartod te se náluk a gyertyát, nem tudhatod, hogy mi zajlik a négy fal között. Te csak azt tudod, amit a pasi elhitet veled.
"Lehet jobban eltud hulyulni jint a feleseggel"
Szerintem nem azért vette el, hogy jókat hülyüljenek.
A)Valójában a férfinak megfelel, hogy két nőt húzogat, két nőből csinál bohócot és mindkettő nő szívja a farkát, megalázza magát a férfi miatt.
Annyi az egész, hogy a férfi megkap mindent amire vágyik, nem akar kilépni a házasságból mert köti a feleségéhez a család, vagyon, pénz, kölcsön.
A szerető meg újdonság számára, de ha megunja, vagy akad újabb nő a szerető repülni fog, valamint nemcsak a feleséggel "osztozkodik" rajta hanem az újabb szeretővel is.
B)Az a feleség több mint valószínű, hogy nem szereti a férjét, lehet, hogy tud is a szeretőről és nem bánja, talán neki is van szeretője.
Miközben a szerető azt hiszi,abban reménykedik, hogy szereti a férfi, sokkal jobb, szebb, okosabb mint a feleség addig a feleség magasról tojik ő rá és a férjre is.
C)De az is nyilván lehetséges, hogy a férfi ígérget fűt-fát a szeretőnek holott esze ágában sincs válni valaha.
Tehát a szerető mindenképp rosszul jár.
Még akkor is ha elhagyja a feleségét ugyanis ő lesz a jövőben a megcsalt személy.
Hát ezzel a "helyes"írással nem sok esélyed van 😂
Amúgy még annyit fűznék hozzá, hogy de, elválni baromi egyszerű. Tudim, mert elváltam. 4 hónap alatt pikkpakk megvolt az egész.
Csak akarni kellett.
Megyek én hozzád főzőcskézni, sőt, még a virágoskertedet is gondozom, na?
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!