Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A baratommal 1 eve vagyunk egyutt.

Ma lattam, hogy reggel irt neki egy kollégája(nő), sajnos csak egy ertesitest tudtam megnezni. Semleges dologrol irt. Viszont nem ertem miert ir neki kora reggel facen? Megneztem a nő profiljat es nagyon ismeros, szerintem mar korabban is lattam ezt a profilt es nezhettem, hogy ki lehet ez.

A baratom meg sem emlitette soha, nem mondja, hogy beszelne kollegaval vagy nokkel. ( erdeklodom mi van vele, hogy van, ismeroseirol is)

Szerintetek mi lehet az oka?

Ha irnak haverjai azt mindig mondja, hogy rairt xy sport hirekkel kapcsolatban.

A no egyebkent idosebb tolem es van gyereke is, de ez nem szamit, mertha valami lelki tarsa a no nekem elegge fajna, az faj leginkabb, hogy nem mondja el, hogy beszelget ilyen aktivan valakivel. Mar arra gondolok reggel mindig irnak egymasnak?

Nagyon rosszul erzem magam, nem tudom mit tegyek.

2024. ápr. 16. 08:17
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem nézegeted a telefonját, akkor honnan tudod, hogy rejtve vannak az értesítései és már az elején? Akkor csak ellenőrizgeted már az eleje óta.. különben észre se vetted volna. Na mindegy. Nem érdekel már az egész. Amúgy meg ha az elejétől bizalmatlan vagy minek kezdtél bele? Nem is értelek.
2024. ápr. 16. 10:39
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell belenézni a telóba, az untig elég, hogy korán reggel mással ír. Előfordult ma, ha megtörténik többször akkor megvan a válaszod. Nem te vagy az első gondolata.
2024. ápr. 16. 10:42
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Hasonló probléma áll fönn és a válaszok egyöntetűek. Ne maradj vele te se!

2024. ápr. 16. 11:10
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Felnott ember mindegy, hogy ferfi, vagy no az illeto, nehezen kerul olyan szituacioba, hogy egy ellenkezo nemu kollegaja irogasson neki az idojarasrol a felebredes utan egybol. Minimum hizeleg neki, hogy valaki erdeklodik felole, es nem is teszz meg mident, hogy leallitsa. A munkahelyi kapcsolatok/megcsalasok mind igy kezdodnek, ez az elso fazis.
2024. ápr. 16. 11:31
 35/45 A kérdező kommentje:
34, igen.. es az elozmenyeket nem is lathattam, lehet elotte irta találkozzanak/csinaljanak valamit egyutt? Mert az volt amit lattam, hogy “de szakad az eso” mindez kora reggel. Gyerek mellol nem tudom miert azaz elso barkinek is, hogy irjon az idojarasrol.
2024. ápr. 16. 11:49
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom megbeszéltek mára valami szabadtéri programot, amibe bele zavart az időjárás. Legalábbis nekem ez így tűnik logikusnak.
2024. ápr. 16. 11:56
 37/45 anonim ***** válasza:
0%
Túl féltékeny vagy, ennyi.
2024. ápr. 16. 13:04
 38/45 A kérdező kommentje:

Most beszeltem vele, marmint felhoztam a temat, hogy ugy erzem nem beszel mindenrol, foleg nokrol, hogy kivel mi van es elegge bizonytalanna tesz ez.

Elarulom nektek, hogy semmit nem vallott be, allitotta, hogy egy novel sem beszel egy sem ir neki. Csakis kizarolag a teamsen beszelget munkasoran nokkel, de amugy soha senkivel, semmikor es nem igaz, hogy nem tudok benne bizni. Higgyek neki stb stb.

Pedig az ertesites ugye messengeren erkezett… az idojarasrol kora reggel…nem munkaidoben es nem teams..

Most komolyan igy lehet benne bizni??

2024. ápr. 16. 13:10
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem, de ez miért kérdés? Nekem ilyen válasszal nem szúrná ki a szememet.
2024. ápr. 16. 13:26
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az üzenetet már kitörölte,sőt lehet a nőtos,hogy ne legyen bizonyíték. Ha tudod a nevét a nőnek,írj rá. Kérdezd meg,hogy miért írt a párodnak. De a legjobb,ha nem mérgezed magad ilyen hazug emberrel. Ha így hazudik,akkor nagyon megbízhatatlan. Ki tudja meddig képes elmenni?
2024. ápr. 16. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!