Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A baratommal 1 eve vagyunk egyutt.

Ma lattam, hogy reggel irt neki egy kollégája(nő), sajnos csak egy ertesitest tudtam megnezni. Semleges dologrol irt. Viszont nem ertem miert ir neki kora reggel facen? Megneztem a nő profiljat es nagyon ismeros, szerintem mar korabban is lattam ezt a profilt es nezhettem, hogy ki lehet ez.

A baratom meg sem emlitette soha, nem mondja, hogy beszelne kollegaval vagy nokkel. ( erdeklodom mi van vele, hogy van, ismeroseirol is)

Szerintetek mi lehet az oka?

Ha irnak haverjai azt mindig mondja, hogy rairt xy sport hirekkel kapcsolatban.

A no egyebkent idosebb tolem es van gyereke is, de ez nem szamit, mertha valami lelki tarsa a no nekem elegge fajna, az faj leginkabb, hogy nem mondja el, hogy beszelget ilyen aktivan valakivel. Mar arra gondolok reggel mindig irnak egymasnak?

Nagyon rosszul erzem magam, nem tudom mit tegyek.

2024. ápr. 16. 08:17
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
58%

Lehet már órák óta felvolt.Kicsit túl tolod.Az én férjemnek szexet ajánló nők is irogatnak,mégsem akadok ki.Azon se,ha nem mondaná el.Én se minfig rögtön mondom,ha van udvarlóm,vannak fontosabb dolgok is.

Most csak azzal beszélhet,akivel megengeded?Ha meg akar csalni akkor neg fog,és nem biztos,hogy a kolléganőjével,csak mert írnak egymásnak.

2024. ápr. 16. 09:46
 22/45 A kérdező kommentje:

20, azaz ember pont annyit is er, aki azert csalja meg a masikat, mert az bizonytalan. Nagyon jellemtelen ember lehet az ilyen, remelem nem lesz dolgom ilyennel soha.

21, de neked elmondja ami szerintem 100% bizalomra ad okot.

2024. ápr. 16. 09:52
 23/45 anonim ***** válasza:
53%
Az hogy te folyton bizonytalan vagy magadban, akkor is ha ő az égvilágon semmit sem tesz és ezért ellenőrizgetted azzal neked van dolgod, ugyanis egy normális kapcsolatban nem ellenőrizgeti egyik a másikat, hogy hátha rajta kapja valamin.
2024. ápr. 16. 10:04
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Hat én inkább belenézek a telefonjába, ha eros gyanúm van, mint hogy meg x évig a kepembe legyen hazudva és hülyének legyen nézve, de kinek mi. Nehogy már azon akadjunk ki, hogy jaj de csúnya dolog egyszer ilyen esetben belenézni valaki telefonjába, miközben a megcsalas és a direkt atbszas sokkal komolyabb probléma.
2024. ápr. 16. 10:07
 25/45 anonim ***** válasza:
19%
#24 Az normális, de a kérdező folyton ellenőrizgeti és nem csak most tette, mert gyanús lett neki.
2024. ápr. 16. 10:18
 26/45 A kérdező kommentje:

25, nem folyton…, ezt mibol veszed? es a kódját se tudom, szoval “turkalni” se tudnek, ha akrnek se.

A kepernyore neztem ra eddig osszesen kb 5x es abbol veszem.

2024. ápr. 16. 10:24
 27/45 anonim ***** válasza:
85%
A párod nagyon sunyi alak. Egészen más lenne a helyzet,ha a férfiakat sem említené meg,vagy ugyanúgy mindkettőről beszélne. Ha esetleg nem is akar a nőtől semmit,de akkor sem őszinte veled. És ez az egyik alapja egy jó kapcsolatnak.
2024. ápr. 16. 10:27
 28/45 anonim ***** válasza:
28%
Onnan hogy egy pasi csak úgy nem titkolja az összes női kapcsolatát, hacsak előtte nem akadtál már ki valami tök alap dolgon. Vagy nem balhéztál már féltékenységből valami tök alap dolgon ezen a szitun kivül.
2024. ápr. 16. 10:29
 29/45 A kérdező kommentje:

28, nem balheztam semmi alap dolgon. Sosem “balhéztam” semmin, egyaltalan nem ez a szemelyisegem.

Kapcsolat elejen le volt rejtve összes ertesitese, normlisan elmondtam neki, hogy ez nekem bizalmatlansagra ad okot, elozo kapcsolatombol kiindulva stb, nem ertem miert van rejtve. Elmagyarzta, majd feloldotta.

Ott sem volt se balhe se hiszti, semmi. Korrekten elmondtam.

2024. ápr. 16. 10:34
 30/45 anonim ***** válasza:
64%

Nézd, szerintem egyrészt igazad van, Kérdező, másrészt meg nincs.

Abban egyetértek veled, hogy nem őrölnéd magad, ha ugyanúgy megemlítene minden személyt, akivel jóban van és dumálgat. Tényleg csak említés szinten, például:,, Figyi, van egy kolléganőm, néha szoktunk chatelni, tök jó fej, Katinak hívják! " Ez mindjárt másképpen venné ki magát, mert tudnátok őszintén beszélgetni, lenne alap a bizalomra ilyen téren.

Másrészt azt a részét a dolognak picit szerintem túlreagálod, hogy valaki kedvesen kommunikál vele és te máris lemozizol fejben egy komplett rémmesét. Nagyon nem egészséges dolog, önmagadat teszed tönkre lelkileg, plusz ez baromira kapcsolatromboló elem.

Amondó vagyok, legcélszerűbb egy huszáros vágással rákérdezni, milyen viszonyban van ezzel a hölggyel. Nyilván nem bunkón és számonkérő stílusban, csak szép finoman, de egyenesen kommunikálva. Tudom, nehéz ez, mégis érdemes megpróbálnod, a saját lelki nyugalmad érdekében.

2024. ápr. 16. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!