Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön haza idegesen a férfi miután megcsal?
Érdekes 14 es, sose ertettem az olyan embereket, akiket nem érdeklik a miértek.
Engem egy kapcsolat után is érdekel, mert szeretnék mindenből tanulni, hogy máskor okosabb legyek.
De vannak emberek, akiket semmi nem érdekel, se a következmények levonása, semmi, megy es újból és újból ugyanabba a kátyúba kerül, velem biztos többet nem fog előfordulni
15 ös, nem kell ennél összefüggőbbet írjak, a kérdés fel volt téve.
A hozzád hasonlók sose a kérdesre akarnak valaszolni, hanem kidetektíveskedni, hogy MIÉRT volt feltéve a kérdés, mi a háttérsztori. Es ha nem kapjak meg ezt, akkor süvöltik, hogy kamu. Hat direkt nem adok hattersztorit, ma nem fogsz rajtam csámcsogni, nyazsgem
#16: Engem érdekelnek a motivációk, az emberi reakciók, de csak a lényeges dolgok. És ebben a történetben számomra az a lényeges, hogy megcsalt és nem az, hogy miért volt ideges. Mert ez az ő érzelmi reakciója, ami érdekelne, ha szándékoznék vele élni, de a megcsalás után nem akarok, ergo: tök mindegy nekem, hogy ő miért ideges. Az érdekelne viszont, hogy miért csalt meg- de ez is csak utólag, valóban, mint a következmények levonása. :)
Egyébként engem sose csaltak meg és sose szakítottak velem, tehát a reakcióm igazából nem 'tapasztalat', hanem csak feltételezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!