Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Otthagytak 3 év után egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagytak 3 év után egy másik nőért. Hogy lehet ezt feldolgozni? Nektek hogy sikerült? 26/N

Figyelt kérdés
Részemről nagy szerelem volt, csomót terveztük a közös jövőt. Aztán ott hagyott egy nőért aki férjnél van, 2 éve házasodtak össze. Számomra ez akkora sokk volt. Nem tudom feldolgozni. Én mindig hű voltam hozzá. Tagadják a kapcsolatukat, gondolom a még képben lévő férj miatt, de túl sok az evidencia, hogy együtt vannak. Sokszor mutatkoznak kettesben, “jó barátok” címszó alatt. Engem kitett a lakásból, együtt éltünk. A lány teljesen más mint én. Könnyűvérű, más a stílusunk, ő bulis, iszákos, kelekótya, mindig jó kedvű. Én klasszikus típus vagyok, inkább elegáns, visszafogott. Külsőre belsőre totál mások vagyunk. Nem tudom feldolgozni ő miben jobb. Biztos mindenben. Rosszul vagyok ha rágondolok ő fekszik most abba az ágyba ahol én hajtottam le a fejem eddig. Minden nap sírok. Még szerencse hogy nem volt gyerek, házasság, közös vagyon. Csak nem tudom lesz e valaha valakim aki szeretni fog és meg tudok benne én is bízni ezek után.

2024. ápr. 15. 11:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
Velem is ez volt. A férfiaknak kb. a szex a minden meg az egó. Ha találnak egy nőt, aki minden perverziójukat bevállalja és lehetőleg butabb náluk (vagy úgy tesz), akkor semmi más nem számít nekik.
2024. ápr. 15. 15:11
 12/22 ASOT ***** válasza:

Ez egy nagyon rendes gyerek volt akkor... :)

Nem hinném, hogy egyik napról a másikra jött. Az a házas nő , vele tuti nem egy napja ismerkedett már.

Valamiért neki ő jobb volt.

sőt néha felesleges keresni, hogy miért, mert választ úgysem kapsz, és csak találgatni tudsz.

De valóban sokszor elhagyják az embert másért, tényleg az esetek többségében így van.

Ja, amúgy mázli a gyerek, hogy nem volt. Még időben.

Volt hová költöznöd, munkahelyet nem kell váltanod?

Egyébként nem tudsz mit tenni, azoknak könnyebb akiknek van egy kisebb nagyobb baráti társaság akikkel eljárnak szórakozni vagy kirándulni, vagy esetleg valami sport csapatban benne vannak.

Fáraszd le magad nap végére, hamarabb elalszol még kevesebb idő jut agyalni :)

Nyugi te is túl fogsz lépni rajta mint mindenki más

2024. ápr. 15. 15:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem is történt ilyen csak én férfi vagyok. Ismertem a másik férfit aki miatt elhagyott a párom, voltak jelek ami alapján gyanakodhattam volna rájuk, de végül egy fénykép miatt buktak le.

Rákérdeztem miért választotta a másik férfit mire azt mondtam, hogy szerinte sokkal jobban illenek egymáshoz és türelmes, sokkal jobban figyel rá.

Elfogadtam szó nélkül és próbáltam arra koncentrálni, hogy ne a történteken járjon az eszem. Szerencsére rövid idő alatt találtam másik leányzót aki elterelte a gondolataimat így gyorsan túl tettem magam a történteken.

Simán lehet, hogy a másik srác jobban passzolt hozzá, amiatt viszont morcos voltam, hogy a hátam mögött kavartak és volt olyan közös ismerős aki erről tudott még sem szólt nekem. 3-4 közös barátunk volt aki tudott arról mit csinálnak a hátam mögött, mindegyikkel megszakítottam a kapcsolatot, nem kell magyaráznom miért.

2024. ápr. 15. 17:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Veled nincs gond, inkább az alkalmikat keresi a srác. Te meg a komoly nőt jelented
2024. ápr. 15. 22:03
 15/22 gabor49 ***** válasza:
18%
keress egy uj pasit ennyi
2024. ápr. 16. 04:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sokan nem értenek velem egyet, de én sosem voltam bánatos, meg nem bánkódtam olyan ember után, aki nem becsült meg! Azt szoktam mondani, hogy akiben 1 másodpercig nem bízhatok meg, azt a második másodpercben már elfelejtem.Tudom nehéz így gondolkodni,de, ha belegondolsz, miért is kéne bánkódni egy olyan ember után aki megcsalt, megalázott? úgy, hogy te mindent megtettél neki? Úgy gondolom, hogy te nem Ő utána bánkódsz, hanem magad sajnálod, hogy így jártál! Pedig nem kéne ,azt mondtam a gyerekemnek, amikor szerelmi bánata volt: nézz ki az ablakon mit látsz? embereket felelte, akik jönnek és mennek. Hát bizony így van ez a felnőtteknél is, jönnek, mennek, míg olyanra nem találnak, akikkel összeillenek.Te még fiatal vagy, tuti előbb vagy utóbb megjön az az ember aki megbecsül, ezt a pasit meg próbáld elfelejteni, számodra legyen értéktelen, senki.
2024. ápr. 16. 12:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#16 tapasztalatom szerint amiket most írtál, az nem segít ilyen helyzetben, sőt nem is biztatja a másikat. Te erősebb, masszívabb vagy lelkileg, más ugyan olyan helyzetet pedig nehezebben dolgoz fel.

Mondom ezt úgy, hogy velem anyám orított, hogy felejtsem már el a férjemet (válófélben voltunk).

2024. ápr. 16. 12:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

Nagyon sajnápom ami veled történt.

Velem is engemnis vágtak màr àt a palànkon. Én ugyan úgy sérültem ahogy te és nem bírtam túllépni sajnos. A vége az lett, hogy külföldre költöztem. Ìgy kizárva azt, hogy a közös ismerősök jutassák eszembe a dolgot..

Ìgy is eszembe jut néha ez a dolog, de mivel mindenkivel megszakítottam a kapcsolatot aki ismerte őt így kevesebb inger ér.

Sajnos azt én sem tudom elviselni, hogy megúszta a bűnét, sőt posztolgatja fe a képeit, hogy ő milyen boldog és persze total leszarja, hogy én mit érzek. Az a lényeg, hogy ő bokdog legyen, neki jó legyen és mindent megkapjon amit csak akar minden más le van xarva. Ez a klasszikus önző.

Szóval a facebookot is leszedtem.

Aki igazán akarta velem tartani a kapcsolatot a megkeresett emailben vagy megszerezte az ùj telefonszámomat.

Rengeteg ember kemorzsolódott 90%, de jobb így. Lehet, hogy unalmasabb, de legalàbb nem zaklat fel

2024. ápr. 16. 12:48
 19/22 anonim ***** válasza:

Utolsò vagyok.

Bocs az elírásokért, de a telefon állandóan át írja amit írok.

2024. ápr. 16. 12:51
 20/22 anonim ***** válasza:
60%

Jó lenne ha mindenki hasonlóan tudna gondolkozni mint a 16-os.

Én is hasonlóan állok (pontosabban próbálok állni) az ilyen szituációkhoz.

Volt egy óriási nagy csalódásom az életben, amikor a rózsaszín köd kellős közepén hagytak ott.

Az első egy hét pokolian rossz volt, de ez a gondolkodás mód sokat segített.

Gondolj arra, hogy te mit vesztettél és, hogy ő mit vesztett.

Te vesztettél egy embert aki nem szeretett annyira amennyire megérdemled.

Ő vesztett egy embert aki szerette és kitartott mellette. (Lehet, hogy ezt ő még nem tudja, de fogja hidd el)

2024. ápr. 16. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!