Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudta meg, hogy szemelyisegzavaros kegyetlen partnere szadisztikus örömökre használta őt, pl megalázásra, megcsalásra?
Senki sem ideges, egy ideges választ sem olvastam. Mindenki mashol tart a feldolgozási folyamatban, de te borzasztóan erőszakosan tukmálod az okosságokat. Őszintén örülök, hogy túl vagy a traumáidon, akkor tudhatod, hogy nem megy olyan könnyen. Bárki leírta a sztroriját, te belekötöttél.
Nem az a válaszoló vagyok, akit te gondolsz.
Ez nem az, úgy látszik nem vagy jártas a fizikában es kvantumfizikában. A fizika egyik törvénye az energiamegmaradás, azaz az energia nem tűnik el, a kvantumfizika pedig konkretan leírja, hogy minden energiának megvan egy adott vibrációja, rezgésszintje. (energia mint pl gondolatok, érzések, ami agyhullámok formájában mérhető is)
Tehat egy adott érzés generál egy adott frekvenciaszintet, es ez a vibració magához vonz hasonló töltetű eseményeket, embereket.
Tehat hogy te 2024 ben ennyire ignorans vagy, de ellentmondani szeretsz, az a te bajod!
Tehat ha te, hogy mondjak egy peldat, megölsz valakit es titkolod, a tudatalattid rögzíti, hogy mit tettél és ez negatív energia magához vonz sok bajt.
Tudom hogy mar magadban örültél, hogy csak a következő életedben kell megfizess a bűneidért, es az még talán bele is fér neked, de ki kell hogy ábrándítsalak, ebben az életben vár a purgatórium es pokol, szivi
Nem vagyok benne jártas, ezt az egyet végre eltaláltad. Igazából én is kérek abból, amit te szívsz. Mindent mindennel kombinálni, javaslom írj valami jó szappanopera forgatókönyvet. Több része lenne, mint a Barátok köztnek.
Köszi hogy így ismeretlenül is a pokolra küldesz, csak tartanék már ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!