Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki tudta meg, hogy szemelyiseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudta meg, hogy szemelyisegzavaros kegyetlen partnere szadisztikus örömökre használta őt, pl megalázásra, megcsalásra?

Figyelt kérdés
Tehat hogy kínozta és ebből örömöt nyert …
ápr. 11. 17:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

6, pedig bőven volt benne szadizmus már csak amiatt is, mert egy érzelmi libikókát teremtett, ahol pillanatokon belül változott a hangulata és amikor féltem, szorongtam a megcsalás miatt, ezzel szembesítettem is( tudtam infókat, pletykákat,), akkor nem szólt semmit, nem nyugtatott meg, benne hagyott a negatív érzéseimben…. Bántalmazni lehet valakit passzívan is!

És de! Átvert! Mert nem mondta, hogy a szex csak átmeneti, amíg az asszony üzemképes…. Hitegetett mindennel…. Én nem akartam, hogy váljon. Én csak egy szeretőt akartam, de robbantani. Ezért is választott. De a bevezető sztori más volt….!

ápr. 11. 21:18
 12/32 anonim ***** válasza:
#11 nem tudom melyik válaszoló voltam, hosszan írtam. Én azt mondom, nem fájt volna annyira, ha szétveri a képemet, vagy agyonver mint ez a folyamatos lelki fájdalom. Mert szó szerint fizikálisan is fájt.
ápr. 11. 21:21
 13/32 anonim ***** válasza:
46%
8,…. Igen ez a disco buddhizmus….! Nem így működik:) beszélj kicsit komolyabb tanítókkal:) könyvből nem fogod megérteni:) és amúgy dharma tanítói végzettségem van:)
ápr. 11. 21:21
 14/32 A kérdező kommentje:

Jaj, 7 es, sajnálom, hogy ezen mész át te es a kicsi. Mert tudom, hogy a fájdalmadat ő is érzi, es nem fair egy kisgyerekkel szemben, de ilyen az élet, mindig éppen történik es a sok rossz elvonja a figyelmet a lényegről, ami jelen esetben a gyerek es a te jóléted.

Szerintem a te férjed egy zavarosfejű éretlen férfi, aki nem prioritált titeket.

Te is ezt fogod tenni magatokkal?

De a férjed nem hazudott, bevallotta, hogy a masikat szereti.

Persze ez kegyetlenül nehéz helyzet egy kisgyerekkel a karodban.

Úgy tűnik mégis, hogy aljas ember es buta, mert egy gerinces férfi sose mocskolja a gyereke anyjat es nem szegyeníti meg mások előtt, es nem teregeti ki az intim részleteket.

Nem volt egy apaképe, akitől megtanult volna férfiként viselkedni, hanem egy kappanhoz hasonló a viselkedése. A férfiasság nem a nemiszervhez kötődik, nemcsak ennyi.

Es az is igaz, amit mondasz, hogy mindenki, ha kérdik mit tennél ha megtudnád, hogy a pasid megcsal, mindenki rávágja, hogy elhagyná.

De jaj, a valóság sokszor mennyire más megélni es mennyire fáj es mennyire megalázza magát az ember es mennyire teper.

Teória az szep es jó.

Kívánok neked es a babádnak minden jót, hogy megnyugodj es tudj anyja lenni es ne ess bele abba a csapdába, hogy azt érezd, hogy ilyen kappanok nélkül nem érsz semmit, hanem erosödj meg es ne még akarj megfelelni, értékeld önmagad!

ápr. 11. 21:22
 15/32 A kérdező kommentje:

11 es, persze, hogy nem nyugtatott meg, mert nem szeretett, es nem is tette magát, nem mondott szépeket. A viselkedése ezt mutatta, hogy igen, amit tudsz, ez az igazság, emészd meg.

Nem szabad ilyen hekyzetbe belemenni. Nagyon megjártad ezek szerint!

ápr. 11. 21:26
 16/32 anonim ***** válasza:
91%

15, igen sajnos nagyon megjártam, konkrétan belebetegedtem….:(

Én szerettem ezt az embert és bíztam benne. Most is vannak olyan részei, melyek nagyon szerethetők…. De emellett sajnos be kell látnom, hogy egy gátlástalan és nagyon önző ember. És sajnos nem elég bölcs… nem tudja felmérni a következményeket… hogy elveszít olyan embereket, akiknek fontos és szeretetet adnak neki. De nincs végtelen szeretet és én abszolút azt éltem meg, hogy szépen kiégek, mert egyik nap nagyon rendes, utána meg olyan dolgokat megtesz, amivel teljesen semmibe veszi a másikat….

Azt kell megtanulni, hogy mérjünk és azokra az emberekre ne áldozzunk felesleges energiát, akik azt nem érdemlik meg!

7-és, nagyon sajnálom, amin keresztül mész:( de tudnod kell, hogy ebből csak te fogsz tudni kimászni és az erre való képesség nem függ a pasitól….! Ami hozzá köt az már lehet, hogy kizárólag függőség, vagy trauma kötés. Ebből szakember segítségével lehet a leggyorsabban kimászni! A babádnak szüksége van rád, egy boldog anyára! A legnagyobb szeretettel a befektetett önismereti és terápiás munka megtérül:)

ápr. 11. 21:42
 17/32 A kérdező kommentje:

16 os, azért ellentmondásos amit mondasz, mert te nem akartad h váljon, csak szeretőt akartál. Most meg azt írod, hogy szereted ezt az embert.

Akkor meg, persze hogy azt szeretnéd, hogy veled legyen.

Szólok, hogy tudd, hogy ezek a dolgok es negatív energiák, amiket a te “szerelmed” mozgosít ebben a helyzetben, ezek mind vissza fognak rád hatni, 10 szeresen.

Es pont akkor, amikor a legelsettebb leszel es legnagyobb szükséged lesz segítsgégre, gyámolításra, szeretetre, megértésre, nem ma es nem holnap.

Ezek a lopott órák és titkon megélt érzések sok negativitást jelentenek a jövőre nézve.

Nem azt mondom, hogy te vagy a hibás, a házasság megromlásáért, de kétségtelen, hogy részt vettél katalizátorként ebben a folyamatban. Lehet, ha nem lettél volna te, lett volna mas a klisé szerint, de tudd, hogy ez nem egy pozitív eredményt es boldogságot hozó élethelyzet. Az ilyen eseményeken átok van.

Ha most szomorú vagy, ez semmi, ahhoz képest, hogy hogyan fogod érezni magad, ha folytatod.

Talan fogadd meg a sajat tanacsodat, amit az anyukának adtál! Minden jót!

ápr. 11. 22:03
 18/32 anonim ***** válasza:

Miért érzem azt, kedves Kérdező, hogy valami tankönyvből tanulod mit és hogyan kellene érezni, de valójában egy pillanatra sem éreztél még csak hasonlót sem, mint itt 1-2 válaszoló?

Ezzel nem azt mondom, hogy akkor kuss a neved, de minden történet más, mindenki máshogy érez, máshogy dolgoz fel.

ápr. 11. 22:13
 19/32 A kérdező kommentje:
Pontosan azert tudok ilyen nyugodtan beszélni ezekről a dolgokról mert átéltem es túl is tettem magam rajta. En mar nem tépelődök, megkaptam a válaszokat, a leckéket, a következményeket, a feketelevest, tapasztalatot, mindent. Es kikapartam a tudast mint a gyemantot a hamuból
ápr. 11. 22:15
 20/32 A kérdező kommentje:

Te meg szerintem ott tevedsz, hogy saját magadnak hazudsz, nem másnak. A szerelmed a nejének hazudik, téged még csak nem is hülyít, te meg magadnak hazudsz, hogy csak szeretőt akarsz, próbálod előadni a hidegfejű valakit, de bevallod, hogy szenvedsz es szereted. Ha nem akartad hogy elhagyja a családját, akkor miert szenvedsz megis mit reméltél?

Majd teged is elhagy terhesen, ha ezt a sorsot kívánod magadnak, mert ezek szerint ennek a férfinek ez a szokása, nem oldja meg a kapcsolaton belül a problémákat, hanem kívül keres megoldást, mások karjaiban. Es téged is ez varna, ha vele maradnál, nem számíthatnál tőle egyenes kommunikációra, megbízhatóságra, biztonságra, kb arra, ami egy férfitől elvárható….

ápr. 11. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!