Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom szexmunkas. Ebben az esetben jogosan haborodott fel azert, mert rajott, hogy csalom a tobbi szexmunkassal?
Kulfoldon elunk, en 46 eves vagyok, o kicsit idosebb, remekul nez ki, diplomas, okos. Otthon a onkopszichologuskent dolgozott. En nem vagyok diplomas, de biztos vagyok abban, hogy tudok annyit az eletrol, mint ö. Azert lett szexmunkas, mert igy tud segiteni a csaladjanak miutan az edesapja meghalt, es mert az onkopszichologus diplomajat nem tudta annak idejen elfogadtatni itt, az apja halala elott idosek mentalis fejlesztesevel foglalkozott, mert akkor meg csak magat kellett eltartania. "Vendege" voltam, es megszerettuk egymast, jo volt vele a szex is, erzelmeken alapult. Nemsokara hozza akartam koltozni, ami ellen nem volt kifogasa. Tudni kell, hogy en alkoholista is vagyok, naponta 5-6 sort iszom, es ezt az elejen nem vallottam be, ahogy azt sem, hogy valoszinuleg szexfuggo is vagyok, egyszeruen kell az adrenalin a szexmunkasoktol, amit csak az tud megerteni, aki szinten szexfuggo. Nyilvan errol sem beszeltem neki, veletlenul jott ra, fogalmam sincs hogyan, de egyszercsak mindent tudott es az orrom ele tolta a screenshotokat. Egyet bevallottam kesobb, meg a reszleteket is elmeseltem, hatha igy bizni fog bennem, a tobbirol azt mondtam, hogy csak meg akartam tenni, de nem volt ra lehetosegem, illetve, hogy csak passziobol jarok szexmunkas oldalakra.
A baratnom gyuloli a munkajat. Vodkat iszik, hogy el tudja viselni a napi kb 2 vendeget, mondjuk engem nem zavar a munkaja, az elejen a vodkazas zavart, de amikor hazavitt bemutatni a csaladjanak a sajat penzebol, a legnagyobb dobbenetemre undorodva elfordult minden alkoholtol, es azt mondta, hagyjam beken, orul, hogy vegre nem kell innia. Engem megvedett a baratai elott is amikor egyszer-ketszer berugtam, es tolem sem sajnalta a sört, de o egy kortyot sem ivott.
Namarmost o hamarosan hazakoltozik es ugy volt, hogy egyutt megyunk, mert en tenyleg szeretem ot, es szerintem o is engem. Mondjuk munkam nem tudom, hogyan lesz, mert ugye a sorozesek miatt azt nehezen fogok talalni, de o visszamehet onkopszichologusnak, jol keres, es felhalmozott egy jo ideig elegendo osszeget is.
De azt, hogy k.vaztam, es ilyen az alkatom, nem tudja lenyelni, allitasa szerint nem fizikai feltekenysegbol, hanem mert szerinte elarultam a kapcsolatunkat. Szerintem meg fizikailag is feltekeny. Nade konyorgom, hogy lehet elarulni valakit, akinek ez a munkaja?? Normalis ez? Elhivtam az anyamhoz, aki szinten itt el kulfoldon, de nem jott, mert szerinte a kapcsolatunk zatonyra futott, mivel en azt elvezem, amit o maga gyulol csinalni: a kvazast es az italozast. Szerintem ezt neki toleralnia kellene, vagy tevedek? Meg a politikai nezeteink is kulonboznek, en peldaul szeretnek oroszorszagban elni egyszer, o viszont nem.
🤣Ilyen az, amikor a borsodiak elindulnak meghódítani a világot...
Kicsit logikátlan a sztori, csiszolj még rajta. Amikor eleinte hozzá jártál, mint kuncsaft, akkor nem volt a csajod. Tehát nem tilosban k.rváztál, mégis élvezted. Most meg már csak az a jó, ha tilos is. Na,persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!