Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A baratnom szexmunkas. Ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom szexmunkas. Ebben az esetben jogosan haborodott fel azert, mert rajott, hogy csalom a tobbi szexmunkassal?

Figyelt kérdés

Kulfoldon elunk, en 46 eves vagyok, o kicsit idosebb, remekul nez ki, diplomas, okos. Otthon a onkopszichologuskent dolgozott. En nem vagyok diplomas, de biztos vagyok abban, hogy tudok annyit az eletrol, mint ö. Azert lett szexmunkas, mert igy tud segiteni a csaladjanak miutan az edesapja meghalt, es mert az onkopszichologus diplomajat nem tudta annak idejen elfogadtatni itt, az apja halala elott idosek mentalis fejlesztesevel foglalkozott, mert akkor meg csak magat kellett eltartania. "Vendege" voltam, es megszerettuk egymast, jo volt vele a szex is, erzelmeken alapult. Nemsokara hozza akartam koltozni, ami ellen nem volt kifogasa. Tudni kell, hogy en alkoholista is vagyok, naponta 5-6 sort iszom, es ezt az elejen nem vallottam be, ahogy azt sem, hogy valoszinuleg szexfuggo is vagyok, egyszeruen kell az adrenalin a szexmunkasoktol, amit csak az tud megerteni, aki szinten szexfuggo. Nyilvan errol sem beszeltem neki, veletlenul jott ra, fogalmam sincs hogyan, de egyszercsak mindent tudott es az orrom ele tolta a screenshotokat. Egyet bevallottam kesobb, meg a reszleteket is elmeseltem, hatha igy bizni fog bennem, a tobbirol azt mondtam, hogy csak meg akartam tenni, de nem volt ra lehetosegem, illetve, hogy csak passziobol jarok szexmunkas oldalakra.

A baratnom gyuloli a munkajat. Vodkat iszik, hogy el tudja viselni a napi kb 2 vendeget, mondjuk engem nem zavar a munkaja, az elejen a vodkazas zavart, de amikor hazavitt bemutatni a csaladjanak a sajat penzebol, a legnagyobb dobbenetemre undorodva elfordult minden alkoholtol, es azt mondta, hagyjam beken, orul, hogy vegre nem kell innia. Engem megvedett a baratai elott is amikor egyszer-ketszer berugtam, es tolem sem sajnalta a sört, de o egy kortyot sem ivott.

Namarmost o hamarosan hazakoltozik es ugy volt, hogy egyutt megyunk, mert en tenyleg szeretem ot, es szerintem o is engem. Mondjuk munkam nem tudom, hogyan lesz, mert ugye a sorozesek miatt azt nehezen fogok talalni, de o visszamehet onkopszichologusnak, jol keres, es felhalmozott egy jo ideig elegendo osszeget is.

De azt, hogy k.vaztam, es ilyen az alkatom, nem tudja lenyelni, allitasa szerint nem fizikai feltekenysegbol, hanem mert szerinte elarultam a kapcsolatunkat. Szerintem meg fizikailag is feltekeny. Nade konyorgom, hogy lehet elarulni valakit, akinek ez a munkaja?? Normalis ez? Elhivtam az anyamhoz, aki szinten itt el kulfoldon, de nem jott, mert szerinte a kapcsolatunk zatonyra futott, mivel en azt elvezem, amit o maga gyulol csinalni: a kvazast es az italozast. Szerintem ezt neki toleralnia kellene, vagy tevedek? Meg a politikai nezeteink is kulonboznek, en peldaul szeretnek oroszorszagban elni egyszer, o viszont nem.

márc. 29. 21:58
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Meg amugy is: ahogy talalkoztunk, abbol miert nem vagta le, hogy nyilvan nem o volt az elso es az utolso sem. Es nem ingyenelo vagyok, azt gondoltam, hogy kevesebbet kell majd dolgoznia es tobb ideje jut a kapcsolatunkra, ha besegitek neki anyagilag is. Aztan a kvazasok miatt mar nem kivantam meg ot, es azt mondta, ez lett gyanus neki. Nekem a szex az a kvazas miatt izgalmas, a baratnom meg azert, mert szeretem. Es tokjo lenne, ha nem csak leoltanatok, hanem ertelmes valaszokat is kapnek, ugyanis nem akarom elvesziteni, de nem tudom, neki miert rossz, ha megcsalom.
márc. 29. 22:41
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem mintha szakértő lennék a témában, de efeltételezem, hogy a többség azért jár prostihoz, mert másként nem jutna szexhez. Szóval lehet a barátnőd feltételezte, hogy ha ti összejöttök, akkor nem fogsz többé k.rvázni. Itt nem ő a hibás, amiért nem gondolta volna. Amúgy ha szerinted ez annyira elfogadható kéne, hogy legyen, akkor miért hazudtál róla? Simán felvállalhattad volna, hogy neked erre igényed van és te nyitott kapcsolatot akarsz, aztán ő ezt vagy elfogadja, vagy nem.

"nem tudom, neki miert rossz, ha megcsalom" Már miért ne lenne az? Senki nem szereti, ha a párja megcsalja és átvágja.

Ha tényleg szereted és szeretnéd megmenteni ezt a kapcsolatot, akkor változtass azokon, ami neki nem elfogadható. Ha ez nem fog menni, akkor meg engedd el.

márc. 29. 22:56
 13/37 A kérdező kommentje:
12: azert hazudtam, mert maskent nem okozna oromet, csak titokban. Erre irtam, hogy ezt az erti csak, aki maga is szexfuggo. Aztan meg azert is vallottam be, hogy bizzon bennem, es o azt mondta, nem feltekeny fizikailag, hanem elarulva erzi magat. Nem, nem okoz tartos boldogsagot a kvazas, de atmenetit azt nagyon is, es ezt neki duplan tudnia kell mert pszichomokus is meg prosti is.
márc. 29. 22:59
 14/37 A kérdező kommentje:
Ehh, mindegy is. Biztos noktol jottek a valaszok, vagy nem szexfuggo ferfiaktol. Ha kidob, akkor kidob, de nekem tele a t.kom a dramazassal, meg hogy "beszeljuk meg". Koszi azert aki valaszolt, a baratnom meg legfeljebb hazamegy egyedul, en eddig is elvoltam valahogy, hat majd ezutan is elleszek, es egyebkent sem jott el az anyamhoz, en meg igen az ovehez, es mondta, hogy boldogabb egyedul, ha nem vagyok otthon. O engem nem szeret, ez lehet a baj, mikozben en ot igen.
márc. 29. 23:03
 15/37 anonim ***** válasza:
39%
De akkor ha elfogadná, hogy prostizol, akkor neked az már nem is lenne jó? Csak így, hogy tilosban jársz? Az nem opció, hogy ne csald meg, hanem vele próbálj ki olyan dolgokat, ami kevésbé konvencionális? Persze csak ha ő is benne van. Lehet az is adna egy extra adrenalinlöketet és ugyanazt váltaná ki, mint most a titokban prostizás.
márc. 29. 23:10
 16/37 A kérdező kommentje:
Nem, nem opcio, mert nem kivanom meg, es azert nem, mert nekem mashonnan jon az adrenalin: a "tilosbol". Nem tudtam en ezt, amikor hozzakoltoztem, szerettem volna megallapodni valaki mellett, akivel lehet setalni, egyutt megyunk mindenhova, de o mas alkat, nincs kozos erdeklodesunk, mert en nem szeretek beszelgetni, o meg igen. Filmet nezni szeretek, sorozni es setalni orakat meg a politikai nezetunk sem ugyanolyan, mondjuk ez a legkevesebb. Talan ha hazakoltozne velem egyutt, akkor valtozhatnek, mert ugye mas a kozeg meg nehezebben hozzaferhetoek a csajok is, mint itt, legalabb is a korombeliek, mert en a fiatal prostikat nem szeretem. Engem meg a baratnom nem szeret mar, ahogy irok, es gurulnak le a sorok, ebben egyre biztosabb vagyok. Koszi mindenkinek aki eddig irt, varom a szexfuggo ferfi sorstarsak velemenyet is majd, ha raakadnak a kerdesemre.
márc. 29. 23:17
 17/37 anonim ***** válasza:
82%
Én is szexfüggő vagyok. Akkor írj ha megérted miért vagyok 23 éve egy nővel? Hajrá.
márc. 29. 23:26
 18/37 A kérdező kommentje:
17: Dehat nem ezt mondom? Hogy en akarok VELE lenni es mellette megoregedni, de nem tehetek rola, vagy ha igen: az elejen volt libidom mellette, igaz, mehelozve a problemakat azt hazudtam nincs, de volt! Most meg akkor van, ha tilosban jarok, es mellette nincs, legfeljebb vele is csak akkor, es fel percig, ha eppen "munkaruhaban" van. De ez is ritka.
márc. 29. 23:29
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

És kint mit dolgozol, hogy nem zavar be a sör?

Amúgy megértem a nőt. Haza akar költözni, visszamenni onkopszichológusnak, nem egy alkesz segédmunkásra fog vágyni.

márc. 29. 23:31
 20/37 A kérdező kommentje:
Mondjuk teljesen mindegy, mert o meg eljaht a francba a felperces d.gasok miatt, es elmondasa szerint nem azert, mert keves neki, hanem mert megalazom ezzel. Erti a fene. Na jo ejszakat, koszi meg minden.
márc. 29. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!