Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem túlságosan barátkozik az egyik kolléganőjével, van köztük valami?
Figyelt kérdés
Sosem mesélt róla, hogy akár csak jóban lennének. Megláttam a beszélgetésüket, amiből kiderült, hogy sokszor keresik egymást a munkahelyen, hogy el tudjanak menni kettesben beszélgetni, cigizni. Tagadott mindent, hogy bármi lenne köztük. A csaj viszont egyértelműen nyomul rá. Férjem állítja, hogy én vagyok csak betegesen féltékeny és túlgondolom a dolgot,viszont én nem ezt érzem. Szerintetek van köztük valami vagy ez normális és "belefér" egy kapcsolatba? (10 éve vagyunk együtt)márc. 25. 13:27
21/30 anonim válasza:
Ha nincsen is jelenleg köztük semmi több mint valószínű, hogy lesz. Főleg hogy téged már un, nem tudsz neki újat mutatni, azért akadnak hullámvölgyek. Az biztos, hogy érzelmileg hűtlen hozzád hiszen tartja vele a kontaktot ott és online is. Fizikailag még nem biztos mint írtam, de nagyon afelé hajlik. Döntsd el, hogy megvárod míg véglegesen félrelép vagy inkább elhagyod.
22/30 anonim válasza:
Ha még nem is volt, de lesz köztük valami. Mindig így kezdődik
23/30 anonim válasza:
Ha szerencsés alkat a férjed, akkor összejön neki pár numerára. Én meglépném az ő helyébe. Anno nekem is lehettek volna, de én hűséges voltam, azóta is minden nap bánom hogy nem használtam ki a lehetőségeket. 😣
24/30 anonim válasza:
Marha nagy különbség van aközött,hogy cigiszünetben beszélgetnek random témákról,és aközött,hogy direkt keresik egymás társaságát. Az utóbbi gyanús tud lenni. Mi is szólunk egymáshoz nemtől függetlenül,de sosem írkálunk egymásnak. Tedd fel a párodnak a kérdést. Te vagy ő. Még időben!
25/30 anonim válasza:
Inkább azon gondolkozz el kérdező mit nem adsz meg otthon. Valszeg semmit.
26/30 anonim válasza:
A legutolsó hozzáfűzésed után kérdező, nekem egyértelmű, hogy megvan a kölcsönös vonzalom köztük. Izgatják egymás fantáziáját. Most találd ki a kövi lépésedet, mert szerintem szexuálisan még nem csalt meg. Most akadályozd meg, vagy soha. Ha nem teszel pontot a bimbózó viszony végére még ma, akkor lépj le tőle. Végleg.
27/30 anonim válasza:
Normi, hogy félrelép, nem nyilvánvaló? Nem az a valóság amit ő akar veled elhitetni, ez a gaslighting, tehát ki akar neked alakítani egy parhuzamos univerzumot, ahol nem az az igazság, amit te látsz, hanem amit ő mond. A vége a bolondokháza
28/30 anonim válasza:
Na de mi a baj? Legalább az egyikőtöknek legyen jó szexuális élete. A hétköznapokat meg toljátok úgy mint eddig.
29/30 anonim válasza:
#28nak igaza van. Legalább neki legyen jó…
30/30 anonim válasza:
Annyira nevetséges hogy kifelé mindenki mutatja a szép és boldog párkapcsolatot a tökéletes szexuális életével, a valóság meg az, hogy 10/8 ember meg ezek hiányától szenved. Persze ítéljük el akik meg máshol keresik a boldogságot amit otthon még véletlenül sem kaphat meg. Elválni is tök felesleges, mert full esélyes hogy a következő is hasonló lesz. Meg az után is. Érthető is valahol, a 21. század az ÉN-ről szól, a net meg tálcán kínálja a sok-sok délibábot. Lehet hogy találsz valakit akivel sok mindenben jó, de mindig ott van amikben meg nem. Hosszú távon a legkisebb probléma is elviselhetetlen kínná növi ki magát. A szex meg már jóval hamarabb. Ma már a szex lélektelen fizikai élvezetté zűllött le, akkor meg nem mindegy már hogy ki és hogyan szerzi be a napi adagját? Házastársak fosnak egymás fejére, de azért a párjuk ne hogy már máshoz menjen. Miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!