Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férjem túlságosan barátkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem túlságosan barátkozik az egyik kolléganőjével, van köztük valami?

Figyelt kérdés
Sosem mesélt róla, hogy akár csak jóban lennének. Megláttam a beszélgetésüket, amiből kiderült, hogy sokszor keresik egymást a munkahelyen, hogy el tudjanak menni kettesben beszélgetni, cigizni. Tagadott mindent, hogy bármi lenne köztük. A csaj viszont egyértelműen nyomul rá. Férjem állítja, hogy én vagyok csak betegesen féltékeny és túlgondolom a dolgot,viszont én nem ezt érzem. Szerintetek van köztük valami vagy ez normális és "belefér" egy kapcsolatba? (10 éve vagyunk együtt)

márc. 25. 13:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
27%
U.i.: Cigiszünetben igenis megbeszéltünk egymással belsőségesebb dolgokat is, nem ragadtunk le a "hogy vagy, jól vagy?" témáknál. De kinek mi.
márc. 25. 15:52
 12/30 A kérdező kommentje:
#6 azert egy nő nő és nő férfi kapcsolatot ne keverjünk már egymással össze. Gondolom nem tartós kapcsolatban élsz,így nem is érted miről van szó.
márc. 25. 15:55
 13/30 anonim ***** válasza:
17%

Vőlegényem van, de mindegy. 😅

Csak valakinek az érzelmi intelligenciája túlmutat azon, hogy ha ellenkező neműekkel szóbaállsz, akkor tuti megcsalod.

Sajnállak téged. Komolyan.

márc. 25. 16:02
 14/30 A kérdező kommentje:
Hu vannak gondok. Ha nem jött át a kérdés, akkor lapozz tovább, ne a másikat sértegesd. Neked meg sok boldogságot a tökéletes kapcsolatodhoz!
márc. 25. 16:10
 15/30 anonim ***** válasza:
12%

Mikor sértegettelek téged? Linkeld már be kérlek. Csak leírtam a tényeket. Az, hogy ez neked fáj, nem az én problémám.

És igen, én olyan embereket választottam páromul, akik nem féltékenyek betegesen a kollegáimra/barátaimra. Szerencsére meg is találtam ezt az embert, úgyhogy köszönöm a jókívánságokat. 😊

márc. 25. 16:32
 16/30 anonim ***** válasza:
40%

Akkor itt is lesz egy kis "baleset".....

[link]

39F incel

márc. 25. 16:40
 17/30 anonim ***** válasza:
94%
#10 a többfős fb csoport megint más kategória, mint a kettesben beszélgetés. De nekem az lenne a minimum, hogy beszélek erről a páromnak, nem sunyiban tolom.
márc. 25. 16:52
 18/30 A kérdező kommentje:

#17 igen persze az össze sem hasonlítható.

Itt ebben az esetben voltak éjszakai üzenetváltások, plusz mikor nem is dolgozott. Egyébként sem egy osztályon vannak, csak egy épületben, úgyhogy azt sem lehet mondani, hogy össze vannak zárva és "rá vannak kényszerülve" a beszélgetésre.

márc. 25. 16:55
 19/30 anonim ***** válasza:
95%

Egyértelmű ,hogy bejönnek egymásnak.

10 éve vagytok együtt,gondolom otthon unalmas és ritka a szex ,stb.

A nő meg izgatja a fantáziáját.

márc. 25. 17:22
 20/30 anonim ***** válasza:
90%

Férfi nő barátság nincs. Valamemyik fél mindig akar a masiktól valamit, legfeljebb a lehetőség hiánya vagy az etikai fék visszatartja.

Nekem nem sok szabadidőm van, és azt nem valami nagyonjóbarát cigipartner nőre pazarolnám a "másik osztályról".

márc. 25. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!