Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem túlságosan barátkozik az egyik kolléganőjével, van köztük valami?
Vőlegényem van, de mindegy. 😅
Csak valakinek az érzelmi intelligenciája túlmutat azon, hogy ha ellenkező neműekkel szóbaállsz, akkor tuti megcsalod.
Sajnállak téged. Komolyan.
Mikor sértegettelek téged? Linkeld már be kérlek. Csak leírtam a tényeket. Az, hogy ez neked fáj, nem az én problémám.
És igen, én olyan embereket választottam páromul, akik nem féltékenyek betegesen a kollegáimra/barátaimra. Szerencsére meg is találtam ezt az embert, úgyhogy köszönöm a jókívánságokat. 😊
#17 igen persze az össze sem hasonlítható.
Itt ebben az esetben voltak éjszakai üzenetváltások, plusz mikor nem is dolgozott. Egyébként sem egy osztályon vannak, csak egy épületben, úgyhogy azt sem lehet mondani, hogy össze vannak zárva és "rá vannak kényszerülve" a beszélgetésre.
Egyértelmű ,hogy bejönnek egymásnak.
10 éve vagytok együtt,gondolom otthon unalmas és ritka a szex ,stb.
A nő meg izgatja a fantáziáját.
Férfi nő barátság nincs. Valamemyik fél mindig akar a masiktól valamit, legfeljebb a lehetőség hiánya vagy az etikai fék visszatartja.
Nekem nem sok szabadidőm van, és azt nem valami nagyonjóbarát cigipartner nőre pazarolnám a "másik osztályról".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!