Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségek. Volt vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek. Volt vagy van esetleg most szeretőtök?

Figyelt kérdés
Ha nincs, gondoltatok arra, hogy jó lenne valakivel találkozni, programozni, szexelni?
2024. márc. 23. 13:10
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

49

Megbeszélni azzal lehet aki komolyan veszi, lelki ismeretes, számítok neki... Aki rosszul bánik velem arra ez nem jellemző.

2024. jún. 13. 22:00
 52/54 anonim ***** válasza:

47-es:"A ki vagy kérdés már sok"

Nem a személyi számát kérdezte...

2024. jún. 14. 05:20
 53/54 anonim ***** válasza:

43, 47, 48,49 vagyok.

Névtelenséget hasznosnak tartom így le merünk írni olyan magán ügyeket is ami nem tartozik senkire, de jó lenne valakivel beszélni róla. Kínos félelmeink stb, a világ nem normálisnak tarthat ha minden ciki dolgomat kibeszélném névvel.

Pl izgat ha egy nő hűtlen lenne hozzám, erről szoktam fantáziálni, de utálom a megcsalást. Mikor elmúlik a kanosság utána lelkileg fáj és megbocsáthatatlannak érzem. Mikor kanos vagyok olyankor megbocsáthatónak érzem és fel is izgat. De csak amíg kanos vagyok.

2024. jún. 14. 09:30
 54/54 anonim ***** válasza:
Aki Budapesten nyalócsicskát keres , írjon.
2024. jún. 14. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!