Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek. Volt vagy van esetleg most szeretőtök?
Semmi gond, találkozzunk, akkor kiválaszthatsz😉
Szia🙂
Én az ellenkező nemhez tartozom, ugyanezekkel a "problémákkal"🙂
Lenne kedved beszélgetni pribátban?😊
Kéretlenül semmiképp sem írok rád, emiatt a kérdés😉
A helyedben én sem fognám vissza magam
16os vagyok.
Mi még egy házban élünk, külön szobában, a válást augusztusban tudjuk megkezdeni
#18 borzasztóan sajnálom, amin keresztülmész. 3 hónap gyötrődés, különélés, hatalmas veszekedések, majd egymás nyakába borulások után újrakezdtük. Ottagyta a szeretőjét. Azt gondoltam, hogy ha szeretjük egymást, meg tudjuk oldani. Nehezen, de át tudunk lépni a sérelmeinken. Csak ő nem szeretett úgy, ahogy én őt. Egy hónap után bevallotta, hogy szereti a másik nőt, engem nem tud úgy szeretni. Sajnos ezt éreztem is. Így végleg elengedtem őt. 1 napig bírtam külön szobában, talán rosszabb volt, mint mikor kiderült a megcsalás. Megkíséreltem egy öngyilkosságot. Pedig ott a gyerekünk. Ekkor segítséget kértem anyukámtól. Azonnal eljött értem és a gyerekért, most megint itt lakunk nála.
Sajnállak benneteket és mindenkit, akinek nem jött össze. Csak kitartást tudok kívánni mindenkinek és kellő erőt.
18as vagyok.
Amekkora sokk ért a "lelepleződéskor, ez a külön élés dolog már meg sem kottyan🙂
18 éve vagyunk házasok, van 2 gyerekünk.
Mikor lebukott, bevallotta( vagyis kiszedtem belőle), hogy minimum 8 éve megcsal (a kislányom 6 éves...), több férfival is volt ez alatt az idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!