Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Boldog kapcsolatban megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog kapcsolatban megcsalás?

Figyelt kérdés

A minap a legjobb barátnőm sírva mondta, hogy a barátja kb fél éve csalja. 2 éve vannak együtt, még nem laknak együtt.

Lebukott, meglátott egy üzenetet a telóján ami gyanús volt neki.

Totál ki van akadva, folyton azt hajtogatja, hogy boldogok, soha semmi gond nem volt, ha volt esetleg akkor a barátja nem mondott semmit, így nem érti mi vitte rá.

Én is úgy láttam, hogy a srác szerelmes, mindig puszilja, öleli, kedves, odaadó,törődő.

Nemrég volt a barátnőm szülinapja is ahol többen meg lettünk hívva, ott is egyértelmûen látszott mennyire szereti.

Vagyis most így utólag nézve már nem olyan biztos.

A srác nem tudott értelmes magyarázatot adni, csak bizonygatta szavakkal, hogy szereti meg ez a sok maszlag.

Azóta is azon kattog mit rontott el, miért nem elég jó neki, hogy hozza rendbe. Én mondtam neki, hogy gondolja át, hogy biztos vele akar e maradni ezek után.

Mivel eddig nem jött rá miért van/volt viszonya fél évig, ezért én is elgondolkodtam, hogy tényleg előfordulhat e boldog, mûködő kapcsolatban megcsalás/viszony?

Nincs gyakori fiókja a barátnőmnek, így megmutatom majd neki a válaszokat.

márc. 20. 11:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nem gondolok konkrét személyre, csak általánosságban mondtam.

De legalább "csak" 2 év ment el az életébôl, ki tudja meddig ment volna a viszony ha nem bukik le.

Tényleg valaki ennyire meg tudja játszani a szerelmet mint ez a srác?

márc. 27. 13:11
 22/25 anonim ***** válasza:
Tényleg, távkapcsolatban ez egyáltalán nem nehéz.
márc. 27. 14:06
 23/25 A kérdező kommentje:

Csak nem rég óta vannak távkapcsolatban, elôtte folyamat együtt voltak, sokat kirándultak, sok idôt töltöttek együtt. Mióta távkapcsolatban vannak azóta ilyen kb két hetente látják egymást 1-2 napra.

Ezért sem értjük akkor minek kellett egy viszonyba kezdenie. Mondjuk egyszeri megcsalás sem lett volna érthetô.

márc. 27. 15:10
 24/25 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint ez általában így van. Ha két ember nem kerül egyre közelebb egymáshoz, akkor valószínűleg távolodni fognak.
márc. 27. 21:09
 25/25 A kérdező kommentje:

Általában így szokott lenni igen.

Viszont barátnôm azt mondta, hogy abszolút semmi nem változott a viselkedésében mióta távkapcsolatban vannak.

Semmi negatív meg gyanús változás.

márc. 28. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!