Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog kapcsolatban megcsalás?
A minap a legjobb barátnőm sírva mondta, hogy a barátja kb fél éve csalja. 2 éve vannak együtt, még nem laknak együtt.
Lebukott, meglátott egy üzenetet a telóján ami gyanús volt neki.
Totál ki van akadva, folyton azt hajtogatja, hogy boldogok, soha semmi gond nem volt, ha volt esetleg akkor a barátja nem mondott semmit, így nem érti mi vitte rá.
Én is úgy láttam, hogy a srác szerelmes, mindig puszilja, öleli, kedves, odaadó,törődő.
Nemrég volt a barátnőm szülinapja is ahol többen meg lettünk hívva, ott is egyértelmûen látszott mennyire szereti.
Vagyis most így utólag nézve már nem olyan biztos.
A srác nem tudott értelmes magyarázatot adni, csak bizonygatta szavakkal, hogy szereti meg ez a sok maszlag.
Azóta is azon kattog mit rontott el, miért nem elég jó neki, hogy hozza rendbe. Én mondtam neki, hogy gondolja át, hogy biztos vele akar e maradni ezek után.
Mivel eddig nem jött rá miért van/volt viszonya fél évig, ezért én is elgondolkodtam, hogy tényleg előfordulhat e boldog, mûködő kapcsolatban megcsalás/viszony?
Nincs gyakori fiókja a barátnőmnek, így megmutatom majd neki a válaszokat.
Nem gondolok konkrét személyre, csak általánosságban mondtam.
De legalább "csak" 2 év ment el az életébôl, ki tudja meddig ment volna a viszony ha nem bukik le.
Tényleg valaki ennyire meg tudja játszani a szerelmet mint ez a srác?
Csak nem rég óta vannak távkapcsolatban, elôtte folyamat együtt voltak, sokat kirándultak, sok idôt töltöttek együtt. Mióta távkapcsolatban vannak azóta ilyen kb két hetente látják egymást 1-2 napra.
Ezért sem értjük akkor minek kellett egy viszonyba kezdenie. Mondjuk egyszeri megcsalás sem lett volna érthetô.
Általában így szokott lenni igen.
Viszont barátnôm azt mondta, hogy abszolút semmi nem változott a viselkedésében mióta távkapcsolatban vannak.
Semmi negatív meg gyanús változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!