Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Boldog kapcsolatban megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog kapcsolatban megcsalás?

Figyelt kérdés

A minap a legjobb barátnőm sírva mondta, hogy a barátja kb fél éve csalja. 2 éve vannak együtt, még nem laknak együtt.

Lebukott, meglátott egy üzenetet a telóján ami gyanús volt neki.

Totál ki van akadva, folyton azt hajtogatja, hogy boldogok, soha semmi gond nem volt, ha volt esetleg akkor a barátja nem mondott semmit, így nem érti mi vitte rá.

Én is úgy láttam, hogy a srác szerelmes, mindig puszilja, öleli, kedves, odaadó,törődő.

Nemrég volt a barátnőm szülinapja is ahol többen meg lettünk hívva, ott is egyértelmûen látszott mennyire szereti.

Vagyis most így utólag nézve már nem olyan biztos.

A srác nem tudott értelmes magyarázatot adni, csak bizonygatta szavakkal, hogy szereti meg ez a sok maszlag.

Azóta is azon kattog mit rontott el, miért nem elég jó neki, hogy hozza rendbe. Én mondtam neki, hogy gondolja át, hogy biztos vele akar e maradni ezek után.

Mivel eddig nem jött rá miért van/volt viszonya fél évig, ezért én is elgondolkodtam, hogy tényleg előfordulhat e boldog, mûködő kapcsolatban megcsalás/viszony?

Nincs gyakori fiókja a barátnőmnek, így megmutatom majd neki a válaszokat.

márc. 20. 11:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Tavkapcsolatban vannak egy ideje, szoval ritkan talalkoznak.

Egyenlore nem tudja hogy dont, en azt tanacsoltam, hogy jol gondolja at, hogy vele marad e. A srac nem akar szakitani.

Azert kapaszkodik ebbe a kapcsolatba a baratnom mert szerinte jol megvoltak, amit en nem ketlek mert en is ugy lattam mindig is de akkor is volt oka a sracnak viszonyba kezdeni. Es 2 ev nem a vilag vege, nincs gyerek se, kozos haz sem, szoval nincs mit vesztenie a szakitassal.

Mindenesetre en mellette allok, barhogy is dont.

márc. 23. 12:43
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha van sütnivalója kidobja. Egyértelműen nem megy nekik a távkapcsolat, se a kapcsolat mert a pasi nem szereti és tiszteli. El nézi neki és megint meg fogja csalni.
márc. 24. 12:29
 13/25 A kérdező kommentje:

Most nincs a városban, szünetet kért a barátnôm. No mindegy.

De én is elgondolkodtam, hogy egy jól mûködô kapcsolatban miért megy félre a másik.

Persze, most írni fogjátok, hogy nem is mûködött jól.

Hát...valami biztosan nem de akkor nyitotta volna ki a száját, mert így visszanézve úgy tûnik mintha megjátszotta volna, hogy boldog a barátnômmel.

Én annyit mondtam neki, ha TÉNYLEG, IGAZÁBÓL szerette volna akkor nem csalja meg a srác.

márc. 25. 15:32
 14/25 anonim ***** válasza:

"a srác egyetlen egy nővel járt össze fél éven keresztül"

Még most is összejár vele?

márc. 26. 08:45
 15/25 A kérdező kommentje:
Hááát azt nem tudjuk. Lehet, hogy igen lehet, hogy nem. Eddig is jól titkolta miközben barátnômet "agyon szeretgette" ...lehet, hogy óvatosabb lett. Fôleg, hogy távkapcsolatban vannak most és lesznek is egy ideig így nem nehéz neki folytatnia. :/
márc. 26. 13:25
 16/25 anonim ***** válasza:

Hol itt a boldog kapcsolat?

Ki boldog?

Távkapcsolat kinek elég? És meddig?

Van aki élő kapcsolatot szeretne.

Pl. a srác, aki két "kapcsolatot" tart fenn egyszerre.

márc. 27. 10:17
 17/25 A kérdező kommentje:

Na igen. Mondom, abszolút semmi nem mutatta, hogy gond lenne. Ha van/volt a barátjának, akkor szólhatott volna.

Nekem az a tapasztalatom, amiket látok/láttam és olvasok is, hogy sokan csak a vonzalom miatt mennek bele egy kapcsolatba de nincs mélyebb kötelék.

Ez a barátnômrôl nem mondható el, Ô nagyon szereti és mindent megtett amit tudott, de a barátja érzelmei a barátnôm felé most megkérdôjelezôdtek.

Ezek szerint a barátnôm nem elég neki fôleg ha másfél év után csalta meg (fél évig)

Mondjuk tapasztalatból mondom, hogy nem feltétlenül kell veszekedés meg más negatív egy kapcsolatban ahhoz, hogy ne mûködjön. Szerintem sokan szimplán a nem megfelelô emberrel vannak együtt mint mondtam, csak a vonzalom tartja ôket össze vagy a kényelem.

Lehet a srác is így van de akkor a barátnômmel b@szott ki és pazarolta az idejét mert az elmúlt 2 évben lehetett volna azzal, aki tényleg vele akar lenni és nem b.ssza át.

márc. 27. 10:35
 18/25 A kérdező kommentje:
Amúgy nem régóta vannak távkapcsolatban.
márc. 27. 10:39
 19/25 anonim ***** válasza:

"a barátnômmel b@szott ki és pazarolta az idejét mert az elmúlt 2 évben lehetett volna azzal, aki tényleg vele akar lenni és nem b.ssza át"

Ezért jó csak olyanba belemenni, ami teljesen megfelel nekünk.

Ha a barátnődnek jó volt eddig így, akkor megérte.

Most pedig szakíthat és új lapot nyithat.

Persze nehéz, de így nem lenne jó tovább együtt.

márc. 27. 10:51
 20/25 anonim ***** válasza:

"az elmúlt 2 évben lehetett volna azzal, aki tényleg vele akar lenni és nem b.ssza át"

Kire gondolsz? Van konkrét személy?

Miért nem mással van? Miért ezzel a férfival?

márc. 27. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!