Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire bíztok meg a feleségetekben/barátnőtökben?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy hűséges és nem csak azért, mert nincs lehetősége megcsalni.
Tehát nyugodtan elengednétek egy külföldi útra is, ahol fog bulizni pasikkal stb.
márc. 19. 11:00
21/27 anonim válasza:
# 19, igen én léptem félre.Nőkent is vannak szexuális igényeim.Azóta minden rendben köztünk.
24/27 anonim válasza:
19 és 22,gondolom ugyanaz a személy. A sztori hosszú de hogy értsd kábé másfél évig nem volt köztünk szex.Ilyen okból történt, a férjem orvostól orvosig járt, mert őt is zavarta. Nyilván megbeszélés kerdese
25/27 anonim válasza:
#20, #22 vagyok én, a #19 te vagy. Nekem nem kell magyarázkodnod. Ha a férjed akkora papucs (talán ez a legszebb szó rá), hogy még ő teszi jóvá a te hibádat, akkor jó. Engem nem érint.
26/27 anonim válasza:
Nem jóvá teszi, hanem megbeszeltük. De tudod vannak férfiak akikkel lehet beszélni, van bennük empátia is. Es nem azonnal eldobjak a másikat.Nem magyarazkodok, ez anonim oldal, azt írtam le ami és ahogyan volt.
27/27 anonim válasza:
Tudom, hogy vannak ilyen férfiak, mert pl én is ilyen vagyok. Amiről te beszélsz, az már más. Ha ő beéri ezzel és boldogok vagytok, akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!