Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Mennyire bíztok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyire bíztok meg a feleségetekben/barátnőtökben?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy hűséges és nem csak azért, mert nincs lehetősége megcsalni.

Tehát nyugodtan elengednétek egy külföldi útra is, ahol fog bulizni pasikkal stb.

márc. 19. 11:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
A mostani páromban 100%-ban pedig csaltak meg korábban 2 alkalommal is. Több mint 10 éve vagyunk együtt, soha nem adott még okot arra, hogy egyáltalán kételyek merüljenek fel bennem. Egyenes és őszinte, néha túlságosan is, de azon gyorsan túlteszem magam. Számomra igazi főnyeremény volt megismerni, nagyon férfiasan nevelte az apja és úgy is viselkedik, kiszámítható, pontos, becsületes. Az eddigi tapasztalataimból kiindulva viszont ő a kivétel!!!!
márc. 19. 12:53
 12/27 anonim ***** válasza:
40%

#7-es

"Miért menne külföldre bulizni pasikkal olyan, aki kapcsolatban van?"

Mert valakinek arra van igénye? Nem mindenki akar a kismagyar valóságban élni egész életében.

márc. 19. 14:31
 13/27 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, ha szeretem a páromat, nekem nincs igényem random palikkal bulizni egy másik országban :D
márc. 19. 16:15
 14/27 anonim ***** válasza:
72%
a szerelmes no nem akar más ferfiakkal bulizni..
márc. 19. 16:34
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Oké, pontozzatok le nyugodtan, szivetek joga :D aztán csodálkozunk, hogy ennyi “férfi” nyíg, hogy félre megy a barátnője, amikor alapból ekkora rbancokat választanak maguknak :D
márc. 19. 16:50
 16/27 anonim ***** válasza:
67%
12, es ehhez miert kell idegen férfiakkal bulizni? :D en a férjemmel fedezem fel a vilagot.
márc. 19. 17:16
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem a kifejezetten pasikkal bulizásról van szó, hanem arról, hogy ha elmegy egy buliba, ott vannak pasik, akik szintén ott buliznak. (Kivéve ladies night-os chippendale showk, ott nincsenek bulizó palik, csak a chippendale táncosok, akik fellépők igazából :P)
márc. 19. 21:30
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Engedné a fene.

Minden nő ri**nc.

márc. 20. 16:35
 19/27 anonim ***** válasza:
Engem engedne a férjem, pedig volt már egy hullamvölgy a hazasságunkban.Én léptem félre a szexmentes kb: 1 év miatt, azóta sikerült ezt tisztázni, és tett azért hogy jobb legyen.
márc. 24. 07:31
 20/27 anonim ***** válasza:

Te csaltad meg, aztán ő tette jóvá?

márc. 26. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!