Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan birkózzak meg a lelkiismeretemmel?
18 éves nő vagyok, párom 23 éves férfi.
Vagyonőrkènt dolgozik 24/48-ban, és mellette az egyik pihenő napján elmegy 12-ben egy gyárba maszekolni általában. Elég keveset vagyunk együtt, nekem gerinc problèmám vany és bőrbetegségem, párom jobbnak látta ha inkább itthon tevékenykedek ahelyett hogy én is güriznèk. Eddig anyukámnál laktunk, de szép szóval is páromat kizsigerelte anyagilag feszt, és a tesóimat kellett dajkálnk 0/24.
Amint betöltöttem a 18-at elkötöztünk álmaim albèrletèbe, szép, tágas, nagy... Az árát is megkérik, 180 havonta.
A lényeg, hogy mivel elég keveset tudunk beszélni így tettem egy nagy hibát. A napokban felkeresett egy exem. Az elején beszélgetésnek indult, utána elhívott kávézni. Ott elcsattant egy csók... Utána már feljött hozzám és megtörtént. 3 hete zajlik ez napi szinten, ha szégyen, ha nem. Sajnos nem tudom mit tegyek, félek ha megszakítotom exemmel a kapcsolatot, akkor kitálal a páromnak.
Hibáztam már életem során többször is de amit te teszel az gyomorforgató, már ha igaz ez a történet.
Párod kivakar anyád mellőli fertőből, otthont teremt nektek, megkímél a betegséged miatt, két helyen dolgozik hogy teljen mindenre is, te meg szétteszed a lábad az első szóra.
Tudod a pasid azért akar 800-et keresni mert tudja hogy nem tart minden örökké, és legyen egy kis tartalékotok arra az esetre ha beüt a menykő. Bár szerintem te elvered az összes jövedelmét.
Gerincet kéne növesztened és egy kis felelősség tudattal párosítani.
42/N
Valószínű azt vartad hogy majd páran azt írják hogy nem hibáztatnak, hisz elhanyagolt. Ezt próbáltad vele megbeszelni? Mikor érezted hogy nem bírod ezt az unalmas próbáltad lekotni magad hobbija, tanulással, bármi, vagy egyből mást kerestél aki szorakoztat majd?
Nem tudom ilyen vagy -e vagy fiatal vagy és amiatt nem tudtál helyesen cselekedni, de nagyon csúnya dolgot művész. Folytatod ezt majd aludni mész vele mintha minden jó lenne? Hát ehhez pofa kell. Szakíts vele, menj vissza anyukadhoz és rendezd le magadban hogy ilyen ember akarsz e maradni. Fiatal vagy még, valószínű úgy sem ő lesz életed párja,főleg hogy ezt megtudtad csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!