Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan birkózzak meg a lelkiismeretemmel?
18 éves nő vagyok, párom 23 éves férfi.
Vagyonőrkènt dolgozik 24/48-ban, és mellette az egyik pihenő napján elmegy 12-ben egy gyárba maszekolni általában. Elég keveset vagyunk együtt, nekem gerinc problèmám vany és bőrbetegségem, párom jobbnak látta ha inkább itthon tevékenykedek ahelyett hogy én is güriznèk. Eddig anyukámnál laktunk, de szép szóval is páromat kizsigerelte anyagilag feszt, és a tesóimat kellett dajkálnk 0/24.
Amint betöltöttem a 18-at elkötöztünk álmaim albèrletèbe, szép, tágas, nagy... Az árát is megkérik, 180 havonta.
A lényeg, hogy mivel elég keveset tudunk beszélni így tettem egy nagy hibát. A napokban felkeresett egy exem. Az elején beszélgetésnek indult, utána elhívott kávézni. Ott elcsattant egy csók... Utána már feljött hozzám és megtörtént. 3 hete zajlik ez napi szinten, ha szégyen, ha nem. Sajnos nem tudom mit tegyek, félek ha megszakítotom exemmel a kapcsolatot, akkor kitálal a páromnak.
Ezt sehogy nem tudod kivédeni. Hogy nincs benned annyi gát, hogy nem?!
Nem az ő hibája, hanem a tiéd. Menj el dolgozni és akkor nem lesz időd ilyenekre!
Fel nem tudom fogni, hogy hogyan cselekedhet valaki ennyire ösztönből, azután meg siránkozik! Előbb kellett volna gondolkodni. Tudod a tetteknek van következményük is! Ezt te még nem érted 18 éves fejjel!
Ááá.....munkahelyen is széttenné mindenkinek, aki kicsit is szebben néz rá, mert semmi felelősségérzet, tisztelet nincsen benne a párja felé. Gyerek még ez, egy önző kisiskolás szintjén. Nem is értem mi lehetett benne annyira vonzó, hogy valaki képes legyen vele összeköltözni.
Szóval eltartják a picsád miközben te az exeddel kefélgetsz a párod alberletében az ágyában és még az ő álltala vett kaját is zabáltatod valószínűleg vele.
Remélem kiderül és kidobnak mint macskát szarni.
Jah és lehet elmennék prostituáltnak hiszen csak szpni és bszni tudnék. Másra nem lennék való.
Szakíts a pároddal, sokkal jobbat érdemel nálad. Ez a leginkább becsületes dolog amit még tehetsz, ha már gerinced nincsen.
A megcsalásra (pláne a többszörire) nincs mentség. Ha probléma van, azt meg kell oldani és ha ez nem opció, akkor be kell fejezni a kapcsolatot. Te elhelyett folyamatosan hátba szúrod, mialatt ő érted dolgozik.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!