Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csaltatok már meg bárkit? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltatok már meg bárkit? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Én sajnos egyszer, még kb 20 éves koromban. Az akkori barátomat megcsaltam egy másik pasival. Többször is. Az oka pedig az, hogy nem voltam szerelmes a barátomba, a másik pasi meg elcsavarta a fejem, és osotba, beszari lány voltam, aki inkább hátba szúrta a párját, mintsem őszintén megmondtam volna neki, hogy vége, és csak utána foglalkoztam volna a másikkal.

Ha tehetném, szájon vágnám az akkori énemet.

Veletek történt már hasonló? Miért tettétek? Megbántátok?

2024. márc. 3. 15:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hülyén kezdtem a leírást, nem egyszer, többször csaltam meg vele.
2024. márc. 3. 15:13
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2024. márc. 3. 15:19
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem volt ilyen.
2024. márc. 3. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Online az egyik pasim, személyesen nem. Azok után, hogy nem foglalkozott velem ott kötöttem ki, hogy online kerestem. Amikor észhez tértem kidobtam őt és a másikat is sztornóztam.
2024. márc. 3. 15:41
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
Egy rakás beszari ember van aki ahelyett, hogy kinyitná a száját, vagy megtanulna kommunikálni inkabb féreg módjára hátbaszúrja a másikat, majd őt vádolja azérz amiért nem tudta normalisan kifejezni az igényeit. Annyira szánalmasak az ilyen emnerek. Persze csodálkoznak, hogy a következő és azutáninis ugyan így fog végződni. Véletlenül sem veszik észre, hogy a hiba bennük van és valójában ők tesznek tönkre mindent.
2024. márc. 3. 15:44
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

En 22 evesen.

Eppen kijottem egy 5 eves se veled-se nelkuled kapcsolatbol. Beleugrottam egy uj kapcsolatba, nem kellett volna. Az uj kapcsolatom 4 honap utan eljegyzett, aztan sorra estek ki a csontvazak a szekrenybol. Hazudott a csaladjarol, a barati korerol, meg ugy amblokk az egesz eleterol. Aztan volt valaki aki figyelt ram (vele egyutt voltam masfel evig, tehat nem egy futo kaland volt) es megtortent.

Azert banom, mert szakitanom kellett volna, nem megcsalni. Meg egy ideig egyutt voltunk, de vegul vege lett. Utana elment bepanaszolni az exemnek, a barataimat is zaklatta es odajott a munkahelyemre is. Egy ontelt, szociopata barom.

Eltelt 5 ev. Azota mar mas aldozatot talalt. En meg ferjhez mentem es gyereket varok.

2024. márc. 3. 15:48
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem, soha. De azt bántam már, hogy időnként kihagytam, miután megtudtam, mekkora szeméthez voltam hűséges. Persze ez nem igazi megbánás, hiszen aki hűséges, az részben maga miatt teszi, mert ilyen ember akar lenni.
2024. márc. 3. 15:49
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem volt. Sokkal nagyobb az öntudat bennem és az, hogy milyen fájdalmat képes okozni a másiknak annak a dolognak a kiderülése, hogy egy olcsó liba vagyok. Senki nem képes elmozdítani az éppen lapos szarból sem. Inkább fájdalmat okoznék magamnak azzal, hogy kirugom a másikat. Hagynám szabadon menni.
2024. márc. 3. 16:34
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Igen, volt ilyen, abszolút nem kezelt nőként a kezdeti lelkesedést követően és volt némi isten - komplexusa. Aztán rádöbbent, hogy őt is el lehet hagyni...
2024. márc. 3. 17:28
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
Igen exemet nem is egyszer. Pedig én folyamat beszéltem neki ha valami nem volt jó egész egyszerűen tett tám magasról. Mikor elsőnek megcsaltam nyílván én voltam a szemét azt meg is bántam. A többit ezután egyszer sem bántam meg főleg miután kiderült hogy a kapcsolatunk 4 éve alatt ő legalább 2 évet biztosan csalt engem. Utána még ő adta az áldozatot mikor elhagytam a fenébe és másnap már kapcsolatban volt azzal akivel csalt.
2024. márc. 3. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!