Csaltatok-e, puskáztatok-e valaha dolgozatnál, számomkérésnél?
Figyelt kérdés
Én általánosban és gimiben egyszer se csaltam. Most egyetemen jelenléti zh, vagy vizsgás sose, meg a fő tárgyakból midnig az van, ezeket fontisnak tartok, ezekre mindig tanulok. Viszont bevallom hogy a tölteléktárgyakból, amikből általában Moodle teszt van, előfordul.2022. nov. 21. 16:02
1/14 anonim válasza:
PErsze, már általánosban is.
A komoly vizsgákon viszont sosem.
3/14 anonim válasza:
Oh, mindig, minden tárgyból, minden vizsgán. Csak mint a politikusok :D És egyáltalán nem bántam meg.
4/14 anonim válasza:
Volt rá példa igen. :-). De amíg a puskát megírtam addig is tanultam,szóval jobban rögzitette az agy :-)
6/14 anonim válasza:
Persze. Van, ami nem érte volna meg az erőfeszítést. Ami fontos volt, arra becsülettel tanultam, de a tölteléktárgyakat magasról leszarom. Meg azt is, mikor olyan infót kérnek számon, amit másnap akkor is elfelejtek, ha egyébként megtanulom.
7/14 anonim válasza:
Az egész diplomám kicsaltam. Sosem tanultam egy másodpercet sem az egyetemen, az első zh-któl kezdve az államvizsgáig csaltam, csaltam, csaltam. Meg is lett a böjtje, hajléktalanság szélén állok, nem kellek sehova.
8/14 anonim válasza:
Az utóbbi 2-3 évben elég gyakran. Pedig régen nagyon szorgalmas voltam, de ahogy telik az idő, egyre hanyagabb és halogatosabb leszek, mígnem marcsak a puskaírásra kerül sor.
9/14 anonim válasza:
Nem, dehogy.
Hazudni se szoktam.
Tényleg nem...
10/14 anonim válasza:
Igen, de nem vagyok rá büszke.
Hülye szöveg, hogy amíg megírtam a puskát, addig is tanultam, mert akkor is ugyanannyit tanultam volna, ha csak megírtam volna, de végül nem használtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!