Csaltatok-e, puskáztatok-e valaha dolgozatnál, számomkérésnél?
1x, még gimis bioszon, és én sem vagyok rá büszke.
Alapból nem ment sosem a tárgy, egyszerűen nem tudtam sokáig a fejemben tartani az anyagot. Másik tárgynál ilyen gond nem volt pedig.
A lényeg, hogy erre még rájött az is, hogy nagyon nehéz dolgozatokat kaptunk mindig, direkt szívatósakat és erős százalékolással. Minden órára hosszú órákat tanultam (pedig nem is volt érettségi tárgyam, csak nem akartam lerontani az átlagom), mégis annál, a bizonyos dolgozatnál majdnem elhasaltam. Amikor nem figyelt a tanár, gyorsan átírtam egy válaszom, így lett meg a 2, valami 75%-ért...
Nekünk egyetemen van egy olyan csodálatos kis szabadon válaszható tárgyunk, hogy "kultúrtörténelem", ami nélkül nem lehetsz tandíjmentes.
Konkrétan az egész egyetem puskázik belőle. :D Mondjuk a tanár se semmi, vizsgakor direkt elbújik egy oszlop mögé, hogy ne lássa, ha puskázunk, mert ő is tudja, hogy eléggé felesleges a tárgya. Meg lehet már annak is örül, ha legalább anyyira átolvassuk az anyagot, míg a kérdésekre megtaláljuk a válaszokat. Néha sajnálom mondjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!