Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én is csak ennyi lehettem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én is csak ennyi lehettem neki?

Figyelt kérdés
A hétvégi buli alkalmával összetalálkoztam egy ismerős pasival, akinek friss házassága és gyereke van. És hamar azon találtam magam, hogy “bennem van”. Megtörtént a dolog. Panaszkodott, hogy kevés otthon a dolog és hogy többre vágyik, megbeszéltük, hogyha úgy van akkor olykor-olykor összefuthatunk. Őszintén mondva, így, hogy nincs rendszeres szexuális életem, nekem is jól esne. Szerintetek keresni fog még? Mert azóta egy betűt nem irt. Vagy csak egy alkalomra kellhettem neki? Kérlek ne ítéljetek el.

febr. 28. 14:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

Beáraztad magad kérdező, nem értem az utólagos panaszkodást. Miért mit vártál, majd őszintén felvállal és elválik és dobja a nőt és a gyereket csak hogy neked jó legyen, mindenkin átgázolva?

Ez a véletlen csak megbotlottam és akkor belezuhantam a f*szába nem vagyok hibás semmiben hozzáállás meg különösen undorító. Megérdemlitek egymást, ugyanolyan jellemtelenek vagytok.

febr. 28. 14:44
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Emberek jót röhög rajtatok a Kamukérdésén
febr. 28. 14:45
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi. Meg egy bambi.
febr. 28. 14:57
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Mégis mit vártál, de komolyan? 😂
febr. 28. 15:17
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

Remélem kitalált történet.

De ha mégse akkor 50/50, hogy keresni fog vagy se. Azt írtad, hogy ne ítéljelek el. Mindkettőtöket elítéllek, de valahol mégse, mert reménykedem, hogy veled többször szexelni fog és kiderül majd elhagyja a felesége. Megszabadul tőle.

febr. 28. 15:37
 16/19 Ghgj ***** válasza:
Szerintem is kamu egyértelműen. :D
febr. 28. 18:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
"azon találtam magam"... aha, szóval te nem is tettél semmit, hirtelen benned termett a f... . Nagyon max. akkor nem elítélendő ez, ha ez itt tényleg igaz, és beginázott. Mert ha nem, akkor lehet itt fényezni a dolgot meg köntösbe bújtatni, de egy ótvar r...c vagy.
febr. 29. 12:17
 18/19 Senior Séf ***** válasza:
100%
Jelenleg guminő státuszban vagy. Ha szükség lesz rád, előkap a szekrény aljából
febr. 29. 18:48
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi önbecsülésed sincsen? Keresni fog ja, ha üríteni akar és nem tud a feleségébe. Szégyeld magad...
febr. 29. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!