Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha csók után viszketni kezd a szájpadlásom akkor állhat megcsalás a háttérben?
Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyok együtt egy sráccal és eddig nem voltak gyanús jelei, 1 hete (amióta legutóbb nálam volt) alakult ki nálam egy ajakherpesz, és viszket a szájpadlásom kegyetlenül. Előfordulhat esetleg efféle szándék? Vagy csak bemesélem magamnak?2024. febr. 18. 00:56
1/5 anonim válasza:
Ez semmire nem bizonyíték, bármitől lehet.
3/5 Psycho válasza:
Uhh, ez nagyon meredek következtetés 🤔
Nem azt mondom, hogy 0% az esélye, mert lehet, hogy 0,01 is megvan...
A herpeszt máshogy is el lehet kapni, ami sokkal kevésbé "drasztikus". Simán lehet pl., hogy egy herpeszes után ugyanabból a flakonból ivott valamit.
Szerintem nem érdemes rögtön a legrosszabb forgatókönyvre gondolni, pláne mindössze ennyiből.
4/5 anonim válasza:
Ha herpeszes vagy neked kéne a legjobban tudni hogy mikor mitől jön ki meg mitol nem
5/5 anonim válasza:
A herpesz vírus mindenki szervezetében jelen van. Zovirax kenőcsöt vegyél rá a patikában, egy kicsi tubus egy kis üveg védőtokban van, évekig elég, nekem évente kétszer előjön a herpeszem, bekenem vele amikor még csak apró hólyag és 3-4 nap alatt visszahúzódik teljesen.
Amúgy meg csóktól simán kaphatsz torokfájást is, csomó féle baci van minden ember szájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!