Szerintetek is gáz hogy egy nős férfi majdnem minden csajnak lájkolgatja a képeit ?
Rossz kategória
Másrészt szerintem ez embertől függ, hogy megcsalás-e vagy sem. Én nem gondolnám megcsalásnak, de ha valaki igen, akkor azt is megérteném. Itt a férjnek és a feleségnek kéne megbeszélni a dolgokat, kinek mi fér bele és mi nem.
Hasznos mondás: attól hogy diétán vagyok, az étlapot még megnézhetem.
Az elmélet és a gyakorlat két külön dolog.
Attól még nem csalja meg ténylegesen, esetleg gondolatban.
Mindenesetre fordítva nem tudom, hogy mit szólna ahhoz, ha a párja lájkolgatná más pasik fotóit...
Én úgy gondolom, hogy aki szereti a párját, az tiszteli is és nem járatja le azzal, hogy más nőket tetszikel.
Aki meg nőket akar mustrálgatni, az tegye, de szerintem ne párkapcsolatban és pláne ne újszülött gyerek mellett, hanem inkább foglalkozzon a családjával a közösségi platformok helyett!
Szerintem gáz!
Az én páromnak is van egy ismerőse, aki nyíltan csorgatja a nyálát mindenféle nőre meg még alájuk is ír, pedig családos ffi és mindenki az asszonyt sajnálja, én is!
Szerintem az ilyesfajta viselkedés egyáltalán nem poénos, inkább gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!