Szerintetek is gáz hogy egy nős férfi majdnem minden csajnak lájkolgatja a képeit ?
Figyelt kérdés
7 éve nős a pasi nemrég született gyermek is. De minden csajnak latolgatja a képeit. Ti mit gondoltok erről ? Az ilyen meg is csalja a párját ?2022. aug. 15. 22:43
11/14 A kérdező kommentje:
5. Hát a lajkolas nem csak nézegetés az étlapról inkább jelzés értékű … én így gondolom.Mert jó oké nézd meg a nőt … de miért kell lajkolni is egy családos ffinek?! Szerintem nagyon ciki dolog.. az asszonynak meg egyenesen megalázó.
2022. aug. 15. 23:37
12/14 anonim válasza:
11: ezt én is így gondolom, egyetértek!
13/14 anonim válasza:
Egyébként megnézi, de like feltétlen szükséges? Gondolom, hogy jelezd az asszonynak, hogy egy szar? Mármint anélkül is szemügyre vehetne, hogy jelezd a nőnek is, hogy bármikor megcsalnád vele a rongyodat, aki rád pazarolja az életét? Wtf
14/14 anonim válasza:
Kva gáz, nem tudom mit szòlna,ha az asszony csinálná ugyanezt. Olvastam,h meg is csalja... a nő tud ròla v teljesen a háta mögött történik minden. Lehet nem ártana jelezni neki,hogy egy féreggel van együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!