Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja a barátnőjét ilyen korai szakaszban?
Hozzáteszem, a kapcsolat semmilyen szakaszában nem elfogadható a megcsalás.
Van egy munkatársam, kb 2 éve van a barátnőjével de kb fél éve csalja. Egyik csaj el mondta, hogy vele csalja.
A csajt nem érdekli, hogy foglalt, szerinte nem az ő felelőssége a barátnő és a srác kezdett ki vele, ő meg belement. Tudom, érdekes emberek vannak. -.-
Nekem mégis az nem fér meg a fejemben, hogy viszonylag friss a kapcsolatuk, azért 2 év az még az eleje, simán rózsaszín ködnek kellene lennie.
Az sem érthető, ha 5-10-20 év után csalja meg az egyik a másikat, na de 1.5-2 év után?
9) nem kellene, hogy boritekolhato legyen emiatt a csalas, mas opciok is vannak...
Attol, hogy az emberek nem passzolnak, nem kell bunkonak, csalonak lenni legyen no vagy ferfi.
Miért ne csalhatná?
Hazamegy, van tiszta ruha, kaja, szex - és elmegy a másik nőhöz, ő vszeg olyanokat is megcsinál neki, amit a bnője nem.
A pasinak nyert ügy.
Én már vőlegényként megcsaltam a nejem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!