Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja a barátnőjét ilyen korai szakaszban?
Hozzáteszem, a kapcsolat semmilyen szakaszában nem elfogadható a megcsalás.
Van egy munkatársam, kb 2 éve van a barátnőjével de kb fél éve csalja. Egyik csaj el mondta, hogy vele csalja.
A csajt nem érdekli, hogy foglalt, szerinte nem az ő felelőssége a barátnő és a srác kezdett ki vele, ő meg belement. Tudom, érdekes emberek vannak. -.-
Nekem mégis az nem fér meg a fejemben, hogy viszonylag friss a kapcsolatuk, azért 2 év az még az eleje, simán rózsaszín ködnek kellene lennie.
Az sem érthető, ha 5-10-20 év után csalja meg az egyik a másikat, na de 1.5-2 év után?
De aki tudja magáról, hogy ilyen akkor ne legyen komoly kapcsolata, hanem éljen a farkának.
A barátnőt nem ismerem, csak képen láttam facebookon, mert a sráccal ismerősök vagyunk, mint legtöbb munkatársammal. Ott láttam azt is, hogy a srác családja találkozott már a barátnővel, szóval ebből is az jött le nekem, hogy komoly kapcsolat. Ezek szerint csak a csajnak komoly.
"Nekem mégis az nem fér meg a fejemben, hogy viszonylag friss a kapcsolatuk, azért 2 év az még az eleje, simán rózsaszín ködnek kellene lennie."
amúgy fél év szokott lenni inkább az a 2 év
2.válaszoló: pedig házasság is szóba került, de igazad lehet, ettől függetlenül lehet komolytalan a srác, hiszen házasságokban is előfordul megcsalás.
Körülöttem is sok a megcsalt, tesóm, 2 barátnőm, engem is megcsalt egy exem, szüleimnél is volt 10-en éve stb...
Másfél év után viszonyba kezdeni...Jesszusom, ha gondja van szakíthatna, itt még az sincs, hogy a sok év meg gyerekek meg hitel stb. Nem laknak együtt se. Most távkapcsolatban vannak, de néha hazajár a barátnője.
Én személy szerint nem hiszek abban, márcsak tapasztalat alapján is, hogy jól müködő kapcsolatba beférkőzhet egy 3.
De ez csak az én tapasztalatom.
Szegény csaj, komolyan. :/
nem hiszek abban, márcsak tapasztalat alapján is, hogy jól müködő kapcsolatba beférkőzhet egy 3.
----
És honnét tudod, hogy ez egy jól működő kapcsolat? Megsúgok valamit. A kapcsolatok 98%-ában nem a megfelelő felek vannak együtt. Innen nézve pedig borítékolható a megcsalás.
Jó igazad lehet, kívülállók nem tudhatják mi folyik más kapcsolatában.
És igaz, mi pl exemmel 8-9 év után valahogy már nem illettünk össze, nem fejlődött velem, és a végén meg is csalt.
De a végére már nem is titkoltuk, hogy egymás agyára mentünk, mégse léptünk. Csak amikor megtudtam, hogy megcsalt. Nem volt nehéz, rossz hazudozó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!