Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kideríteni,hogy megcsalt-e?
Szóval tegnap este nagyon gyanúsan viselkedett, miután összefutott egy haverjával. Értem ezalatt: mikor elment, letargikus hangulatban volt, mikor megjött, madarat lehetett volna vele fogatni, szerelmes dalokat hallgatott ( nem szokott), teljes borotvalkozas itt-ott-amott).
Én ma egész nap dolgoztam. Mikor hazaértem, és kérdeztem milyen napja volt, lerendezte egy " semmi különös"-sel. Láttam rajta, hogy valami nem stimmel. Kérdeztem tőle, beszélt e ma azzal a haverral, azt felelte nem.
Később, mint kiderült, ma annál a havernál töltött másfél órát. Miért titkolja?
A férfi felesége munkanélküli jelenleg és otthon van.
Mindig is láttam a nőn, hogy tetszik neki a párom .
Tiszta ideg vagyok, így nem tudok aludni.
Holnap hogy faggassam ki, vagy hogy kérdezzek rá páromnál, hogy akkor most mi van?
Nyilván beismerni nem fogja, hogy a nőnél volt, ezért valami furfangos kérdéssel akarom csőbe húzni.
Ki hogy csinálná? Vagy mit tenne a helyemben?
Köszönöm a válaszokat és elnézést,ha zavaros!
Ne borulj ki azonnal.Ha szereted és ő is, akkor tényleg meg kell beszélni,
hogy gond van,hogy rosszul érzed így magad a kapcsolatban.
Mindig kettőn múlik,merre tovább.Egy ember hiába akarja,az kevés.
Ja és még azt is mondta,hogy egy ismerőséhez indult, de annak a környékén se járt...
Beszéljek a nővel vagy a haverral?
Mit tegyek?
Össze vagyok zavarodva.
Minek kell a haveromat követni kocsival, ha tudom a telefonszámát és fel is tudom hívni, főleg, hogy ott gurulok mögötte... 😂
Javasold neki, hogy csináljatok egy közös vacsorát négyesben és hogy járjatok össze négyesben gyakrabban.
Amúgy simán lehet, hogy a másik férj is félredug és hanyagolja az asszonyt, férjecskéd falaz neki, így tudja mikor nincs otthon és az alatt nyugodtan kezelgeti az asszonyt.
Vegyél egy GPS nyomkövetős kütyüt, mondjuk egy AirTag-et és tedd be a kocsijába az anyósülés alá és kövesd online egy hétig, hogy merre jár.
Amikor a csajnál van, hívd fel, semleges dolgok miatt, hogy mit hazudik, de ne szembesítsd semmivel, csak pár nap után.
Kapkodni nem kell, mert ha megsejtik, hogy gyanakszol, akkor szüneteltetni fogják a kapcsolatot és hülyét csinálnak belőled.
Türelem, nyugalom, biztosra kell menned!
Ha akarsz, nyugodtan írj privit!
Akár még hihető is lehetne, csak nem életszerű.
De ha valakit lehet vinni, akkor hadd vigyék!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!