Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki beleszeret a szeretőjébe az már szexualisan nem kivanja a párját?
Nem mese!!!!!!
3 éve nincs szex a gyerekek miatt nem tudok vállni..
43F
Én is szeretőt keresek aki hasonló helyzetbe van
Egyszerre lehet erzelmileg szeretni es szexualisan kivanni tobb embert.
De alapvetoen a szeretobe nem kell beleszeretni ahhoz, hogy valoszinuleg a par szexualisan mar nem izgato.
2
Te a párodat nem kívánod ÉS ezért szeretőt keresel.
A megcsalásos sztorik nagyrészénél továbbra is van nemi élet a házastárssal. Nem egyszer a gyerek is összejön.
De mi a szerelem? A jó szex okozhat függést, kötődést... Ettől még nem biztos, hogy ismeri egyáltalán a szeretőjét és nem csak olyan volt ez a szeretlek, mint egy hálás "de szeretem ezt a csokit". És egyáltalán nem biztos, hogy megéri neki váltani... A szeretői viszonyhoz meg sokszor hozzátevődik a titkosság és a képzelgés izgalma. Lehet, ha az nincs, már nem is lenne érdekes.
A legtöbb férfi (vagy nő), amikor lebukik, ezerrel teper(ne) haza az addig folyton kritizált házastársához. És csak ha az az ajtó biztosan bezárul, választják a szeretőt. Kivéve persze, ha az egy erősebb, irányító valaki, aki mindent leszervez és a hóna alá csapja. De aki szeretőt tart, az mindig a kényelmesebb utat választja, jobban a félnek az ismeretlentől, mint a megszokott rossztól.
Szexuális vágy meg lehet több ember felé is, hisz van, aki több szeretőt tart. És van, aki otthon bűntudatból nagyobb teljesítménnyel kompenzál. Erre sincs recept.
2#
Vagyok a feleségem nem kívánja a szexet nem én…
"Miért, a radiátorhoz kötöztek a gyerekeid?"
Szakadok. 😂😂😂
Kérdező a legtöbb esetben a megcsaló fél ugyanúgy szexel a párjával, mint a szeretőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!