Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány baráttal kiflibe összebújni az megcsalásnak számít ha semmi más nem történt?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és van egy a barát barátnőm evvel a barát barátnővel igazi lelki társak vagyunk és hiányzott neki a bújás, így kiflibe összebújtunk miközben beszélgettünk, de semmi nem történt, sem tapi csók semmijan. 19. 16:32
12/36 anonim válasza:
És ez?
Kifliben alszom a csajoddal, a redvás farkam a fenekének tolva.
13/36 anonim válasza:
Nem feltétlenül megcsalás, de ugyanúgy szakító ok.
16/36 anonim válasza:
Kérdező: szia tomi mi is összebújtunk lacival mert kidobta a nője és vágyott egy ölelésre. Szerintem nem állt fel neki közben vagy csak nem nyomta a seggemhez nem tudom… remélem nincs harag? 🙂
Fugci azért vannak bajok fejben😀
17/36 A kérdező kommentje:
De nem vagyok szerelmes csak szeretem ezért jó vele így összebújni nem megcsalás akkor miért szakítok?
jan. 19. 16:51
18/36 anonim válasza:
És ha a csajod dugna egy pasival, de nem szeretné, csak jó lenne vele úgy is összebújni, az is okés lenne?
20/36 anonim válasza:
17 Azért, mert ez a mértékű intimitás nem fér bele kapcsolaton kívül és kész. Szakítani bármiért lehet, ami az egyik félnek nem fér bele, nem kötelező megvárni a megcsalást hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!