Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha a párod más nők fotóira is maszturbál?
Férfiként is necces dolognak tartom.
Ha simán valami internetes csajra, akkor beszélnék vele a dologról, előfordulhat, foglalkozni kell a más érzéseivel, de nyilván nem jó dolog. Viszont ha valahogy kiderülne (nem tudom elképzelni hogyan), hogy ismerősre, a szerintem is hatalmas gond, mivel az azt jelenti, hogy le szeretne feküdni azzal a lánnyal, csak épp nem volt még lehetősége. Voltam már ebben a helyzetben, nem vagyok büszke rá.
Érezheted magad megcsalva akkor is ha fizikailag nem történik meg.
Én magamnak elég jó vagyok, ha ő nem tart annak azzal nem tudok mit kezdeni, kár kaparni érte, a f*om idegeskedne ezen feleslegesen akkor sem ha amúgy szeretném az illetőt, az érzéseimért elsősorban én vagyok a felelős nem a másik, ha én bármi, ismertem BÁRMI miatt megcsalva érzem magam, akkor szépen lelépek és továbbállok. Egy sz@r gyomorgörcsöt kapcsolattól az egyedüllét is jobb!
Ha ismeri akkor az gáz, de az se megcsalás, csak szakító ok!
Ha nem ismeri akkor ez semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!