Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék bosszút állni valakin?
Nem akarom elvinni az én sztorimmal a kérdést, de ha ismernétek a teljes történetet akkor nem ítélnétek el, ebben biztos vagyok.
A karmát pedig pont kiegyenlítettem, 4 éven keresztül csak leépültem miatta, mintha direkt kínzott volna. Pl a megcsalások, majd öngyilkos akart lenni hogy elhitesse kamu, majd megint lebukott kb 1 évre rá teherbe ejtette a csajt, úgy, hogy én is terhes voltam. Megint nagy lebukás. Majd elvetettük mindketten. Nagyon hosszú a sztori. Én pedig nagyon szerettem őt, magammal álltam állandó csatában, lefogytam, kihullott a hajam, pszichiáterhez jártam, daganat nőtt a mellemben. Volt, hogy egy hétig enni sem tudtam mindent kihánytam a gyomoridegtől. És amikor visszatáncolta volna magát, akkor kiderült 1 éjszakáért csinálta az egészet. Ember nem érzett akkora dühöt mint én akkor. Most ez esetben velem csalta meg a nőt. Nagyon mocskos a történet nem akarok jobban belemenni, én csak simán buta voltam de nem voltam rosszindulatú egy másodpercig sem, míg ők martak ahol tudtak. Szappanoperába illő a sztori. De ennyi év után visszarúgtam egyet, és nem érdekel ki mit gondol. Amúgy meg nem lett durva, nem is mérhető ahhoz amit én kaptam, inkább csíny, de betaláltunk mert volt igazságalapja és sok dolog borult náluk amivel mi nem is számoltunk. Én hiszek benne, hogy a karma voltam.
Szép napot mindenkinek 😊
Fogjál kezet a kérdezővel. Te is betegagyú vagy és egy darab önbecsülésed se van. Te ugyanúgy hagytad, hogy lábtörlő légy a számára mert lábtörlő vagy. Bosszút hiába álltál vele a másik agybeteggel amikor egy nulla vagy.
"Engem le fogtok pontozni, én bosszút álltam. De az már nagyon extrém helyzet volt, 2x csalt meg ugyanazzal a nővel, majd harmadjára el is hagyott érte, negyedjére fél évig fűzött hogy adjak neki esélyt, eljött, megd.gott, másnap a kocsija megint a nőnél volt."
Itt csak magadat hibáztathatod, hogy nem kommunikáltál a másik nővel, aki miatt elhagyott, hanem rivalizáltál vele, vissza akartad tőle szerezni a pasit.
Én, ha elhagyok egy nőt egy másikért, akivel össze is költözök, akkor nem kuncsorgok vissza az elsőhöz még dugásért, hagyjuk már...
Itt mind a hárman egyforma riherongyok vagytok.
"lefogytam, kihullott a hajam, pszichiáterhez jártam, daganat nőtt a mellemben. Volt, hogy egy hétig enni sem tudtam mindent kihánytam a gyomoridegtől. És amikor visszatáncolta volna magát, akkor kiderült 1 éjszakáért csinálta az egészet."
Persze, pont egy leépült roncshoz akar visszamenni egy normális valaki egy éjszakát dugni, hagyjuk már...
Ilyet csak egy beteg elme tesz egy másik beteg elmével!
"Nem írom le mi volt mert túl konkrét és nem akarok lebukni."
Írd le privátban, ha gondolod, úgyse ismerjük őket.
"Hogy tudnék bosszút állni valakin?"
Attól függ mennyire gondolod komolyan és mennyi pénzt szánsz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!