Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tudnék bosszút állni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék bosszút állni valakin?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez a megoldás,gyerekes stb, de egyszerűen nem bírok túllépni azon amit tett, azt akarom hogy legalább feleannyira szenvedjen, mint ahogy én miatta.
2024. jan. 16. 15:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Csakhogy te semmivel se vagy tőlük jobb ha ugyanolyan roszakaratú vagy mint ők. Lesüllyedsz hozzájuk.
ma 13:32
 52/69 A kérdező kommentje:
Lehet, de én sohasem ártottam neki. Míg ő teljesen tönkretett
ma 14:07
 53/69 anonim ***** válasza:
Nőn akarsz bosszút állni vagy pasin?
ma 14:10
 54/69 A kérdező kommentje:

Pasin

De nem bosszúnak nevezném, csak egy kis kellemetlenséget okozni

ma 14:13
 55/69 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis kellemetlenséget? Ne nevetesd már ki magad! A pszichopaták mint te terveznek bosszút. Tegnap mutatták a hírekben, hogy a feleségét megölte, feldarabolta a féltékeny férje. Te is olyan nemhelyes vagy? Takarodj pszichiáterhez, maradj elmegyógyintézetben.
ma 14:44
 56/69 anonim ***** válasza:

Ne hazudj amikor bosszúra készülsz. Bántottad kapcsolatban is és azért csalt meg majd vele is maradt.

ma 14:45
 57/69 A kérdező kommentje:

Jézusom, nagyon túlgondolod, nem szeretném megölni...

56: Nem, nem maradt vele, csak 1,5 hónapot.

ma 15:03
 58/69 anonim ***** válasza:
Nem gondolom túl egyáltalán. Akinek teljesen átkattant mint neked az bármire képes. 1 éve lesz, hogy vége és rajta picsogsz, de te engedtél meg neki mindent ahelyett, hogy elhagytad volna. Sőt magad kiveszed a képletből mert te tökéletes vagy, de azért bosszút akarsz állni. Nem vagy normális. Csináld csak majd feljelentést tesz és ülni fogsz.
ma 15:07
 59/69 anonim ***** válasza:

Engem le fogtok pontozni, én bosszút álltam. De az már nagyon extrém helyzet volt, 2x csalt meg ugyanazzal a nővel, majd harmadjára el is hagyott érte, negyedjére fél évig fűzött hogy adjak neki esélyt, eljött, megd.gott, másnap a kocsija megint a nőnél volt. Azóta is együtt vannak.

Én meg pont nagyon nagy barátságban voltam egy régi őrült barátnőmmel, és elkezdtünk hahotázva beszélni arról, mit is tudnánk tenni, és mekkorát szólna. És akkor megkérdezte, hogy miért is nem csináljuk meg? Mindent alaposan elterveztünk, nagyon izgalmas volt.

Telitalálat lett, nagyon betettünk a kapcsolatuknak, mert utánanyomoztunk bár követtünk el hibát és ha kiderül akkor rendőrségi ügy lesz belőle, de halistennek annyira nem okosak és nem sejtenek semmit, egymást hibáztatják.

Nem írom le mi volt mert túl konkrét és nem akarok lebukni.

Megmondom őszintén több évnyi szenvedés után jól esett. Én már amúgy sem hiszek a karmában, vagy most nekem kellett lennem a karma. Iszonyatosan boldog voltam, röhögtünk, tudom szánalmas és undorító felnőttként ilyeneket csinálni, de bőven hitegetett engem a semmiért és bárki bármit mond, a Jóisten is tudja hogy ezt megérdemelték. 😃 és egy csepp lelkiismeretfurdalásom sincsen, sőt, visszakaptam az önbizalmamat. Ez van.

ma 15:22
 60/69 anonim ***** válasza:

"Én már amúgy sem hiszek a karmában, vagy most nekem kellett lennem a karma."

Ha karma tudhatnád, hogy nem biztosan ebben az életben kapod vissza valamilyen módon hanem a következő életedben.

Az önbizalmat nem adta vissza a bosszú csak azt hiszed. Amúgy légy magadra büszke a másik őrült nővel együtt. Ugyanolyan férgek vagytok mint a kanika. Gratulálok!

ma 15:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!