Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tudnék bosszút állni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék bosszút állni valakin?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez a megoldás,gyerekes stb, de egyszerűen nem bírok túllépni azon amit tett, azt akarom hogy legalább feleannyira szenvedjen, mint ahogy én miatta.
2024. jan. 16. 15:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:

"Ekkorra már megvolt a hitellel terhelt közös ház"

Ebből még mindig nem derült ki, hogy ki fizette a hitelt itt is, ott is... Gondolom nem az exed, hanem te, meg a másik pasas...

júl. 27. 03:07
 42/69 anonim ***** válasza:

"Miután többször, több emberrel megcsalt, kihátrált a kapcsolatból."

Csuda egy lúzer lehetsz, ha ilyen gyenge emberismerettel választasz párt magadnak...

júl. 27. 03:29
 43/69 anonim ***** válasza:
Nem fog sznevedni hiszen semmit se érsz neki.
ma 10:52
 44/69 anonim ***** válasza:

Azt kéne egyébként tudomásul venni hogyha megcsalt annak voltak okai. Persze nem megoldás a megcsalás és mélyen elítélem, de a megcsaláshoz akkor is vezetett egyfajta út amelyben részt vettél kérdező.

Nem tudom mit csináltál, de ha pl. féltékenykedtél ok nélkül akkor más karjaiba menekült. Ha folyamatosan elégedetlen voltál vele szemben annak ugyanúgy lehet a végeredménye megcsalás majd szakítás.

A bosszú szintén mélyen elítélendő cselekmény és nincs értelme. Mint írták többen saját magad mérgezed még ő éli az életét az új párjával.

Látszik, hogy nemhiába tette meg amit tett hiszen óriási toxikus, éretlen vagy.

Inkább magaddal kéne foglalkozni és ha nem megy egyedül a múlt elfogadása akkor szakemberhez kéne fordulni.

ma 10:59
 45/69 anonim ***** válasza:
Írd le a konkrét történetet, akár priviben is jöhet.
ma 11:15
 46/69 A kérdező kommentje:
Teljesen toxikussá tett, ezt nem tagadom. Azóta képtelen vagyok emberi kapcsolatok kialakítására, képtelen vagyok bízni bárkiben is. Egyszerűen nem tudok túllépni
ma 13:15
 47/69 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen nem tudok túllépni"

Nem, te NEM AKARSZ TÚLLÉPNI.

"Teljesen toxikussá tett, ezt nem tagadom."

Nem, TE MINDIG az voltál.

Jó lenne rendet tenni a fejedben és NEM ő rá fogni.

Ha kapcsolatba fogott azzal aki megcsalt akkor valószínűleg szereti és te (is) elcseszted a kapcsolatot csak jobb rá fogni mindent. De közben bosszút akarsz állni ami 100% mutatja milyen rosszindulatú vagy és persze vitatlanul akaratgyenge.

ma 13:22
 48/69 A kérdező kommentje:
47, nem tudod a teljes történetet, hogy még miket tett. Szerintem azt a bánásmódot senki sem érdemli meg. Hibás vagyok abban, hogy mindent elnéztem, megbocsátottam.
ma 13:29
 49/69 A kérdező kommentje:
Rosszindulatú azokkal vagyok, akik teljes mértékben megérdemlik. És 1 ilyen személy van
ma 13:30
 50/69 anonim ***** válasza:
Na látod. Megy ez neked. Te hagytad és nem, nem igaz, hogy végig az elejétől fogva angyalka voltál. Szépen végre lépj túl azon, hogy bosszút akarsz állni mert egyedül az köt hozzá. Menj el pszichológiai tanácsadásokra. Rád fér.
ma 13:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!