Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a franc lett velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a franc lett velem?

Figyelt kérdés
Boldog házasságban élek 8 éve. Nem mondom, hogy minden oké, de mindig mindent megtudtunk oldani. Szerencsés vagyok, ha arra gondolok, hogy ki a férjem. Viszont, ő eléggé érzelemmentes. Nincs semmi érzelem benne. Tudom, hogy szeret, ebben biztos vagyok, de nem tudja kimutatni. Amire viszont én nagyon vágyom. Egy ölelésre, egy csókra…vagy éppen egy spontán szexre. De nem szeret ölelkezni, nem szeret csókolózni, és szex nélkül is elvan hetekig-hónapokig. Soha nem csaltam meg! Soha! Viszont most megismerkedtem valakivel. Ez a valaki fiatalabb nálam 3 évvel. 3 hete beszélünk messengeren, személyesen is találkozunk. Ma először történt olyan, hogy megölelt, de semmi több. Utána beszéltünk telefonon, majd azt mondta, hogy “ha elkezdek többet érezni, mint ő érezz, akkor ő is elkezd többet érezni”. Nyilván itt arra gondolt, hogy ha kimondom, hogy valamit megmozgatott bennem, akkor szabadjára engedi ő is. De én semmit nem engedhetek szabadjára, hiszen férjnél vagyok!! Majd 3 perc múlva visszahívott, hogy “amúgy nem is gondolok úgy rád, mint szeretnéd, mert más tetszik”…Egyszerűen kiborító érzés. Brutálisan bele kavart a mindennapjaimba, hiányzik, ha nem ír, vagy nem hív, de ő is és én is tiszteletben tartjuk, hogy karikagyűrű van rajtam. Szerintem a legjobb lenne, ha többet nem beszélnénk, szerinte pedig inkább folytassuk a beszélgetést. De vajon ez így meddig mehet? Vajon mi lesz ennek a vége? Mi lehet egy ilyennek a vége?

2024. jan. 10. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#9 "nagyon szar kapcsolataim voltak régen, így nyilván megbecsülöm a jót"

A jelenlegi kapcsolatod is szar... csak éppen nem sikerült még ezt feldolgozni fejben. Egy olyan kapcsolatban vagy, ahol érzelmileg leszarnak, és csak háztartási cselédnek vagy használva, mert még azt se lehet mondani, hogy szexre használ a férjed, hisz se az se nagyon van.

Hosszú távon egy érzelmileg ennyire sivár kapcsolat nagyon nem fog jót tenni és ennek azért már látszanak a hatásai. Én elhiszem, hogy régen esetleg fizikai/verbális bántalmazásokkal teli kapcsolataid voltak, de a jelenlegi sem jobb, csak az élet egy másik szintjén szar. Azért remélem gyereket nem terveztek...

2024. jan. 11. 08:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már ott sok, hogy felmész más lakására? "ha szexet akart volna, lett volna alkalma" :D Magyarul csak azért nem dugott meg, mert akkor nem akart megdugni. 3 hét alatt ennyire elbizonytalanít valaki, egy elvileg jó kapcsolat mellett, akkor ott baj van. Adok vagy 4-5 hetet, és megdug. Ha nem írj, és bocsánatot kérek üzenetben :D
2024. jan. 12. 15:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire megfogot, akkor ebből több is lesz, mint beszélgetés! Rajtatok múlik. Ismerős a helyzet. Ha gondolod, írj, beszélgethetünk. :) Sok sikert!
2024. jan. 12. 16:26
 14/15 A kérdező kommentje:
12-13-as: nem lesz több! Jó vele beszélgetni, elhülyéskedni, kizökkenni, de több nem lesz. Tiszteletben tartjuk mindketten, hogy férjem van! Ez egy fellángolás, vagy valami hasonló! Sem morálisan, se erkölcsileg nem engedhetem meg magamnak. Igen, felmentem hozzá, egy alkalommal, beszélni, átlátni a helyzetet. Igen, valószínűleg, sőt biztosan vonzódunk egymáshoz, iszonyatos kémia van köztünk, de ebben az esetben nem az ösztöneimre hallgatok, és ő sem. Megmaradunk ismerősöknek, egy plusz adag vonzódással. Ezt kell tennünk! Ez a helyes! Rossz? Igen! Akarnám? Valószínűleg ha a lelkem mélyére nézek, akkor igen. De feleség vagyok! Hűséget fogadtam, egy életre, és ez így van rendjén! És ha megtörténne? Egy hülye fellángolásért tegyem tönkre az egész életemet? Veszítsek el mindent, amit felépítettünk együtt a férjemmel? Isten mentsen attól! Tiszteletem és szeretem a férjemet! Sose tenném meg vele azt, hogy fájdalmat okozza neki, és saját magamnak!
2024. jan. 14. 16:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Vajon mi lesz ennek a vége?"

Ez a leírtak tükrében eléggé ironikus kérdés.

12-es pontosan leírta mi fog történni és ha mégsem akkor én is bocsánatot kérek utólag.

"Majd 3 perc múlva visszahívott, hogy “amúgy nem is gondolok úgy rád, mint szeretnéd, mert más tetszik”…Egyszerűen kiborító érzés. Brutálisan bele kavart a mindennapjaimba, hiányzik, ha nem ír, vagy nem hív, de ő is és én is tiszteletben tartjuk, hogy karikagyűrű van rajtam."

Voltam hasonló helyzetben, ez már nem egy ártatlan flört hisz izzik köztetek a levegő. Ahogy nekem úgy neked sem a karikagyűrű lesz az akadály.

2024. jan. 15. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!