Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom, hogy titkoljam el?

Figyelt kérdés
37 éves férfi vagyok. 4 éve vagyunk házasok és egy rosszul sikerült este miatt ez veszélyben van. Megcsaltam egy kollégámmal, aki 10 évvel fiatalabb a feleségemnél. Pár nappal ezelőtt kiderült hogy terhes.

2024. jan. 2. 19:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
95%

1. Fasznak vagytok egyutt, ha csaljatok egymast? Minek hazasodtatok ossze?

2. Miert nem huzok gumit? A feleseged is gumi nelkul kur masokkal? Szep lesz ha neki is mastol lesz gyereke, bar mivel hazasok vagytok, te leszel bejegyezve mint apa.

3. Ennyi esszel inkabb ne szaporodjon egyikotok sem.

2024. jan. 2. 21:15
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondd a nejednek hogy az a jó híred van hogy nem kell szülni, más vállata helyette.
2024. jan. 2. 21:42
 23/32 anonim ***** válasza:
84%
Ujabb troll kerdes....
2024. jan. 2. 21:53
 24/32 anonim ***** válasza:
94%

Mentségemre szóljon, hogy a feleségem sem ártatlan megcsalás terén.

Nem tehetek róla hogy szar a házasságom.

Te nem tehetsz semmiről. Csak elvettél valakit, nem építetted a kapcsolatot, mással csináltál gyereket.

Nem szereted a feleséged - elválsz.

Gyereked lesz - fizeted, támogatod.

Szabad voltál eddig is, most is az vagy, és ezután is az leszel!

Továbbra is azt csinálhatsz, amit akarsz, az élet megy tovább.

2024. jan. 2. 22:10
 25/32 anonim ***** válasza:
42%
Szólj már légyszíves a faszidnak, hogy állítson le, mert már nagyon unalmas az előadásod és a vergődésed ahogy idegen emberek történetét próbálod átirkálni, és férfiként előadni.
2024. jan. 2. 22:25
 26/32 anonim ***** válasza:
85%
23 De még mekkora troll kérdés.Főleg, hogy nő a valós kérdező. Borzalom, hogy mit össze vergődik. Nem is értem, hogy lehet felnevelődni úgy egy nőnek, hogy semmi tartás nincs benne.
2024. jan. 2. 22:27
 27/32 anonim ***** válasza:
93%

"Nem tehetek róla hogy szar a házasságom."

Akkor van egy jó hírem: Már nem fog sokáig tartani.

Amúgy meg túltoltad a trollkodást.

2024. jan. 2. 23:20
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Mondd el a párodnak.
2024. jan. 3. 02:20
 29/32 anonim ***** válasza:
43%
Nincs itt semmi gond. Ha meglesz a gyerek mondd azt az asszonynak, hogy az övé. Bizonyítsa be, hogy nem így van. Hisz megcsalt.
2024. jan. 3. 17:11
 30/32 anonim ***** válasza:
48%
Jajjj bárcsak ismerném az asszonyt aki téged feltétel nélkül szeret és haza vár,úgy el mondanám neki. Téged meg le köpnélek,utána el ásnálak.
2024. jan. 12. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!