Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha megcsaltak az előző kapcsolatban , mennyire viszitek át a kövezkezőbe?
Figyelt kérdés
Ha átviszitek miért? Túl nagy nyomot hagy bennetek?2023. dec. 27. 23:54
1/34 anonim válasza:
Semennyire. Aki megcsalt, az nem erdemli meg, hogy emlekezzek ra. Megy a multba.
2/34 A kérdező kommentje:
Úgy is kell. De nyomok sz előzőből nem kisérnek tovább? Lehet az ugye pont a szex
2023. dec. 27. 23:59
4/34 anonim válasza:
Én mindig azt hallgatom hogy melyik exe hogy csalta meg, és ki kell fejtenem hogy én miért nem fogom.
5/34 A kérdező kommentje:
Jaaaj! Az izgi lehet?!
2023. dec. 28. 00:34
6/34 anonim válasza:
Én megfigyeltem magamon, hogy egyrészt mindig tiszta lappal indul nálam az új kapcsolat viszont úgymond "paranojásabb" vagyok, bár ez túlzás azért, de nem találtam jobb szót. Annyiban nyilvánul meg, hogy jobban figyelek a pici jelekre amik valamiről árulkodhatnak. Nem engedem el a fülem mellett ha valamit észlelek hanem kezdek figyelni, jól e gondolom, jól észleltem e. Aztán volt, hogy meg kellett nyugodnom mert semmi nem volt de bizony olyan is amikor rájöttem erre-arra és vége is lett a dolognak.
7/34 A kérdező kommentje:
6-os, az Én kérdésem az volt, hogy az új kapcsolatba viszed e magaddal ?
2023. dec. 28. 00:42
8/34 anonim válasza:
Mit viszek e magammal? A megcsalást? Vagy nem éretem. Épp írom, hogy mit viszek magammal. Hogy éberebb vagyok. Nem viszem a gyanusitgatást ha erre gondolsz. Csak jobban odafigyelek a dolgokra.
9/34 A kérdező kommentje:
Értem. :) Köszönöm!
2023. dec. 28. 01:03
10/34 anonim válasza:
Bizalmatlan lettem ezt a nyomot hagyta rajtam a nőnek ez esetben el kell nyernie a bizalmamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!