Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, ha megcsaltak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha megcsaltak az előző kapcsolatban , mennyire viszitek át a kövezkezőbe?

Figyelt kérdés
Ha átviszitek miért? Túl nagy nyomot hagy bennetek?

2023. dec. 27. 23:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
El vágod az ujjad pl krumpli hámozás közben, akkor többet nem hamozol krumplit vagy hamozol, csak jobban oda figyelsz a hamozasra?
2023. dec. 28. 05:49
 12/34 A kérdező kommentje:

Azt a micsoda hasonlat?!

Nekem pl azt okozta, hogy olyan alap félelmekkel élek ami bizalmatlanságot produkál. Nem mutatom ki csak belülről gyötör.

2023. dec. 28. 06:11
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Én tanultam abból, hogy miért történt a megcsalás, nem figyeltünk oda egymásra kellőképp, vége is lett a dolognak. Szóval igen, átviszem, de nem úgy, ahogy az ember gondolná: jobban odafigyelek a párom igényeire, a jelekre, igyekszem megelőzni, hogy más kelljen neki. Nem vagyok bizalmatlan, mert nem adott rá okot, inkább bátorítom, hogy mondja el, ha valami nem tetszik neki, megoldjuk. Sokkal jobb így élni.
2023. dec. 28. 09:54
 14/34 BeefEater ***** válasza:
66%
Semennyire. Ha átvinném, akkor még nem lennék túl az előző kapcsolatomon. Úgy meg nem kezdek bele egy újba.
2023. dec. 28. 10:54
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Bizalomal kell kezdeni miden kapcsolatot mert amugy nem er semmit
2023. dec. 29. 18:21
 16/34 anonim ***** válasza:

Szerintem semennyire.

Engem több ex ex ex barátő is megcsalt , most hogy ezt leírom és számolom jövők rá hogy majd a kapcsolataim fele megcsalással ért véget.

De akkor sem zavar, mert tudom hogy azok a kapcsolatok addigra elfáradtak, vagy beleuntam vagy belém untak. De nem vettem ezeket én túl komolyan.

Jött másik, új szerelem. Persze én is volt hogy csaltam.

De a mostani kapcsolatom, házasságomban soha megnem fordult a fejemben hogy megcsalnak vagy h. én csaljam meg ...(na jó az utobbi megfordult...)

2023. dec. 29. 23:24
 17/34 anonim ***** válasza:

"El vágod az ujjad pl krumpli hámozás közben, akkor többet nem hamozol krumplit vagy hamozol, csak jobban oda figyelsz a hamozasra?

"

Ezt a hasonlatot nem értem, én azt hittem hogy az újkrumplit nem hámozzuk meg csak lemossuk , mert olyan vékony a héj.

2023. dec. 30. 06:42
 18/34 A kérdező kommentje:
Értedes 17 -es. Én az új krumplit is meghámozom. :)
2023. dec. 30. 07:36
 19/34 A kérdező kommentje:
Érdekes akart lenni az elején.
2023. dec. 30. 09:10
 20/34 anonim ***** válasza:
Én max megdörzsölöm valamivel, az íze is finomabb 🤔
2023. dec. 30. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!