Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőmet a csúnya elhízott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet a csúnya elhízott pasija csak azért nem csalja meg mert nincs lehetősége rá?

Figyelt kérdés
Engem is volt hogy megcsaltak már barátnőimet is, viszont van egy barátnőm akinek még sosem csalta meg a pasija valószínűleg azért mert mondjuk eléggé el van hízva és nem egy helyes férfi szerintem csak azért mert nincs lehetősége rá
2024. jan. 2. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%

Nyilván ha pl idősebb korban a feleségemnek megszűnik a libidója, nekem pedig nem, az egy más helyzet, de akkor meg meg fogom ezt beszélni vele, és onnantól kezdve nem megcsalás.

2024. jan. 2. 20:59
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
Korábban már kiírtad majdnem szó szerint ugyanezt. Jelentettem.
2024. jan. 2. 21:12
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Ne legyél benne olyan biztos! Bele vagyok szerelmesedve egy kicsit elhízott (inkább pocakos) kopasz nős férfiba. Elképzelhető hogy ő sem lenne az ideálod...

Mindemellett a férjem nem annyira túlsúlyos, és nem kopasz. Hülyeség hogy a kinézet ennyit számít! Szóval a barátnőd se érezze túlságosan biztonságban magát ilyen alapon 😉🤭😘

2024. jan. 2. 21:19
 14/15 anonim ***** válasza:

tedd próbára jelezd neki hogy te benne lennél :)

amúgy az ilyen pasinak is van lehetősége prostikkal szóval ha akar félre tud....

2024. jan. 6. 17:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Mivel foglalt ferfi az a vonzalmara egy +4 pinrot ea tesz legalabb !!
2024. jan. 6. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!