Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki azért szakított, mert a másik fél elhízott?
Pajzsmirigy alulműködés okai
A pajzsmirigy alulműködés oka veleszületett genetikai elérés is lehet, bár ez nagyon ritkán fordul elő. A csecsemőket ezirányú szűrésnek is alávetik mivel a beteség idegrendszeri károsodást okozhat.
Pajzsmirigy alulműködés a pajzsmirigy idült gyulladásától is kialakulhat. Előfordulása áltagosan 60 éves korban történik. A betegség felismerése gyakran már csak a pajzsmirigy alulműködés fázisában történik meg.
A pajzsmirigy daganat miatti pajzsmirigy eltávolításkor, valamint izotóp kezelés után mindig kialakul a pajzsmirigy alulműködés, hormonhiány. Egyes gyógyszerek szedése esetén is ismeretes a pajzsmirigy alulműködés kialakulása. Pajzsmirigy alulműködés ritka oka az agyalapi mirigy megbetegedése is lehet.
Ha igyekszel,akkor nem.De ez nem azt jelenti,hogy 10év alatt akarsz leadni a túlsúlyból,megmajd pár hónap múlva belexarunk az egészbe,mert így is jó ez..
.Nem.Én magamhoz is szigorú vagyok,és következetes.Téged is széthajtanálak az elviselhetőség határán belül!Nincs mese!Diéta van és spártai edzések!
A súlyfeleslegnek semmi köze nincs ahhoz, hogy szeret-e a párod vagy nem. Hasonló cipőben járok én is, egy percig nem volt téma, hogy plusz 15 kilóval is szeret. Az ember értékét nem ez határozza meg, főleg nem annak a szemében, aki ott van melletted nap mint nap, és támogat. Ha te az 55 kilós testedben jobban érzed magad, akkor fogyj le, de természetesen csak úgy, hogy ezzel nem teszed kockára az egészségedet (no koplalás, no hányásig edzés). Felesleges azzal nyomasztanod magad, hogy kevesebbet érsz emberileg egy túlsúlyos testben, mint egy normál súlyúban, és addig örülj, amíg a párod nem nyomaszt ezzel, mert ez a mai felszínes világban ritka kincs. A létezésedet nem validálja az, hogy kívánatosnak és szépnek tartanak-e random emberek az utcán, vagy hasonlítasz-e valamelyik fitness infuencerre az instáról, a valódi önbizalom nem ebből következik.
A te barátod téged önmagadért szeret, az neki teljesen mellékes, hogy milyen testben létezel. Ez azt mutatja, hogy akkor is megérdemled a szerelmet, ha van rajtad 20 kg plusz, fogadd el, hogy ez így van, és érezd jól magad. 🌻
8#
Érezze jol magát ,mikor nem érzi jól magát?
Te is okos vagy!
Mert az úgy megy,hogy valaki azt mondja neked,érezd jól magad,és attól majd jol érzed magad.
8-as vagyok.
Nyilván nem arra gondoltam, hogy majd csettint egyet,és jól fogja érezni magát. De ha belegondol kicsit mélyebben abba, hogy a párja mennyire szereti őt, abba, hogy ő egy szerethető és értékes ember, függetlenül attól, hogy hogy néz ki a teste, akkor jobban tudja majd érezni magát, ami valószínűleg jót fog tenni a kapcsolatuknak.
Egy párkapcsolatban amúgy is elég romboló tud lenni, ha az egyik fél folyanatosan mondogatja, hogy szereti a másikat, meg a kedvében jár stb, a másiknak meg az a reakciója rá, hogy: jaj nem hiszem el, hogy szeretsz, mert csúnya vagyok. Ezért előbb tönkre megy egy kapcsolat, mint a plusz kilók miatt.
Sajnos olyan társadalomban élünk, ahol nőként elhitették velünk, hogy az emberi értékeink fordított arányosságban vannak a súlyunkkal, pedig a mellékelt ábra is azt mutatja, hogy nem lesz valaki kevésbé szerethető csak azért, mert hízik. Durva, hogy ezt még akkor sem hisszük el, ha az az ember mondja teljesen őszintén és nyíltan a szemünkbe, akiben elvileg megbízunk és akit szeretünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!