Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mar tobb mint 1 eve van szeretod ferfient de nem szerettel bele akkor mi tartja fent a vonzalmat h ne fellangolas par alkalom legyen?
9) "Jót is tett a párkapcsolatomnak"
Ezt mire erted, mert a szoveg alapjan nem lett jobb a parkapcsolatod? Max neked tett jot, de kettotoknek (felesegednek es neked KOZOSEN) nem.
9 vagyok
Azért tett jobbat, mert férfiként elment a kedvem a szextől, sőt néha még merevedési problémáim is voltak, nem vagyok 20 éves. Annyiban segített, hogy a másik nővel megbizonyosodtam afelől hogy minden rendben van velem és igazából a fejemben dől el mi működik és mi nem. Ha nem lenne a szeretőm, akkor sokkal kevesebbet kezdeményeznék, azt is megkockáztatom, hogy havonta jó ha egyszer lenne szex.
9 vagyok
A párom és a szeretőm között 12 év korkülönbség van, teljesen egyértelmű számomra, hogy a fiatalabb nő teste szebb és feszesebb, genetikusan is jobb adottságai vannak, teljesen beindulok a látványától és szerencsére ő is tőlem. Lehet hogy leh...tek emiatt, de ezt valahogy úgy fogom fel mint egy edzést amire a testemnek szüksége van. Felmerül a kérdés, hogyan állnék ehhez ha a párom csinálná? Ha ugyanaz motiválná mint, engem akkor nem zavarna.
"merevedési problémáim is voltak, nem vagyok 20 éves. Annyiban segített, hogy a másik nővel megbizonyosodtam afelől hogy minden rendben van velem"
De ha mar megoldodott a problemad (rajottel fejben dol el),akkor miert folytatod a szeretovel? Ezt akarod csinalni a felesegeddel eletetek vegeig?
"Ha valaki hosszabb ideje szeretod h ne muljek el a vonzalom ott szerintem kell lenni valami melyebb dolognak is, maskulonben fellangolasrol beszelunk ami 2-3 dugas utan kuka"
Az inkabb 3 honap dugas... de amugy jobb 2 punci mindig mint 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!