Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mar tobb mint 1 eve van szeretod ferfient de nem szerettel bele akkor mi tartja fent a vonzalmat h ne fellangolas par alkalom legyen?
A szeretőmnek is van családja, így fel sem merült bennünk, hogy néhány lopott óránál több lehet belőle. Ha valamelyikünk szakítana, akkor sem tartanám valószínűnek, hogy egy pár lennénk, van néhány tulajdonsága ami párkapcsolat esetén zavaró lenne, de a szex az tökéletesen működik.
Jót is tett a párkapcsolatomnak, mert a párommal nem nagyon volt szexuális életünk, ő sokkal inkább prüd mint én és kevés dolgot vállal be. Nagyon lehúzta a szexuális étvágyamat, gyakorlatilag mindig ugyanazt csináljuk és neki az megfelelő, de nekem kevés. Próbáltam változtatni, de nem jártam sok sikerrel.
Viszont emberileg nagyon kedvelem, remek partner, jó vele beszélgetni, kiszámítható, kedves, odaadó, csak jó dolgokat tudok róla mondani. 2 nőből összegyúrtam azt amire szükségem van egy partnertől. Lehet hogy egy nőben is megtalálnám mindezt, de tapasztalataim azt mondatják velem, hogy erre vajmi kevés esélyem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!