Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért olyan “nehéz” megbocsátani egy egyszeri félrelépést?
Hiszen a nevében is benne van, hogy az egy téves dolog volt, sorry. Akkor valami miatt nem volt önkontroll.
De nem vagyok belé szerelmes, csak a teste kellett, és a változatosság.
Et azért két év után szerintem elnézhető. Vagy tényleg ennyire gáz, hogy már harmadik napja alig szól hozzám?
Szerintem simàn van ekkora tahó, aki azon méltatlankodik, hogy a nő harmadik napja miért csak alig szól hozzá, holott örülnie kellene, hogy nem lett azonnal kibaszva és pedálozni kőkeményen, hogy ne is legyen.
Ha troll incelke, akkor meg arra vágyik, hogy ezt tehesse, mert a csúnya csúnya nőknek nem kell. 😭
A megcsalás nem egy hiba hanem döntés!
Ha a másikat szeretem pedig nem okozok neki fájdalmat.
Ha ilyen félvállról venné valaki, hogy megcsalt az is őt minősíti.
Ha nem vágyik már rám valaki hát szakítsunk és tegye azt amit akar de a megcsalás számomra egy aljas dolog és megbocsáthatatlan.
A megcsalással rohadt nagy fájdalmat, akár ÉLETRE SZÓLÓ TRAUMÁT lehet okozni a másiknak, ergo aki ilyet csinál az egy rohadék és nincs semmi érzelmi intelligenciája.
Ha meg annyira kihűlt a kapcsolat, hogy nem is érdekli a másikat, akkor szakítani kell. Ha meg nem tudsz szakítani, mert valamilyen függésben vagy a másiktól(pl anyagi), akkor egy barom vagy, aki elb@szta az életét.
Ez nem nehéz, hanem lehetetlen.
Ha igaz a történet, örülj neki, hogy nem dobott még ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!