Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyetlen félrelépést miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetlen félrelépést miért nem lehet megbocsátani, ha szereted a párod? És a folyamatosat?

Figyelt kérdés
A szerelem elvileg mindent legyőz..
2020. jan. 4. 17:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha a párom félrekúr akkor pont ő nem szeret engem. Én meg nem akarok olyannal lenni, élni, aki se nem szeret, se nem tisztel.
2020. jan. 4. 17:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szerelem mindent legyőz a csaló fél miért nem tudta legyőzni a vágyat, hogy mással legyen?
2020. jan. 4. 17:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsalt, akkor nem szeretett.
2020. jan. 4. 17:09
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

A hűség pedig döntés kérdése. Akit szeretsz, ahhoz hűséges vagy, és még véletlenül sem akarod őt megcsalni.

Ha megcsalod? Akkor nem szereted a párod és gyáva gerinctelen f..éreg vagy. Erre pedig nincs bocsánat.

2020. jan. 4. 17:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Hehh normális vagy?!

Azt várom el amit adok.

Ha én nem csalom meg akkor ő se tegye. Ennyi.

F37

2020. jan. 4. 17:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki magánügye, ha megbocsát egy ilyen embernek. Számomra a kapcsolat azonnali végét jelenti, ha valaki csak egyszer is megcsal. Semmi értelme, nyilvánvaló, hogy nem szeret, bár ilyenkor erre szoktak hivatkozni, hogy hát nem jelentett semmit. Nekem igen, azt jelenti, hogy szétbszta a bizalmat, ami kettőnk közt volt, és nem is akarom azt visszaépítgetni, nem ér annyit az egész. Majd lesz más, aki megbecsül.
2020. jan. 4. 17:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha ő is szeretne, nem baxna félre meg nem máson cuppogna.

Ha annyira legyőz mindent a szerelem, kezdésnek nála kellene, hogy legyőzze a p!náját/fąszát, nem nálam a méltóságomat.

2020. jan. 4. 17:19
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Azért szerintem ez nem ilyen egyszerű, mint ahogy az előttem lévők írják. A megcsalás gyáva dolog, undorító, önző viselkedés, amivel a párod egyáltalán nem tiszteled. Viszont nem mindegyik megcsalás jelenti azt, hogy nem szereti a párját az illető. Lehet, hogy nagyon is szereti, csak valakinek az értékrendjébe belefér, hogy néha mással fekszik le. (Az enyémbe nem, mielőtt erre hegyezné ki valaki.) Szóval sokszor a megcsalásnak nem érzelmi alapja van, hanem csupán testi. Hiszen hány olyan eset van, hogy az illető mindent megkap a párjától: szeretetet, hűséget, törődést, anyagi biztonságot, családot, szexet stb. Szóval mindent! Mégis megcsalja és nem a szerelem miatt, hanem magáért a megcsalás izgalmáért. Ez ilyen sajnos. Bárcsak ne lenne ilyen!
2020. jan. 4. 17:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki megbocsátja, mások meg nem.

Én nem bocsátanám meg. Mi a francért legyek vele kedves, főzzek neki, segítsem az életét, legyek partnere mindenben, ha ő másnak szenteli az energiáját és meg mást dug meg?

Ha szerelmes vagyok, ha nem vannak önérzet a világon.

2020. jan. 4. 17:22
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Ez valami vicc?
2020. jan. 4. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!