Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért olyan “nehéz” megbocsátani egy egyszeri félrelépést?
Hiszen a nevében is benne van, hogy az egy téves dolog volt, sorry. Akkor valami miatt nem volt önkontroll.
De nem vagyok belé szerelmes, csak a teste kellett, és a változatosság.
Et azért két év után szerintem elnézhető. Vagy tényleg ennyire gáz, hogy már harmadik napja alig szól hozzám?
engem ez soha nem zavart... a szex meg a szerelem két külön dolog, annyi a különbség, hogy a férfiak 80%-ért ezzel egyet a nőknek meg a 20% :D de azok se vallják be mert a többi nő lenézi őket ezért...
hát engem holtra nem érdekel, hogy ha egyszer egyszer csupán fizikailag összejön egy másik nővel, csak húzzon gumit. Az érzelem az más.
1, akkor nyilván a férfiakat sem kellene, hogy zavarjon az egy félrelépés, ugye?
2, személy szerint a legfontosabb dolog számomra egy kapcsolatban, az a bizalom. Az egyszeri félrelépés is tönkrevágja. A bizalmat meg elég egyszer elveszíteni.
Nem elnézhető. Mert átverted, elárultad, megtört a bizalom, ráadásul tiszteletlen voltál vele szemben. Nagyon sokat fel kell áldozni az önbecsülésből ahhoz, hogy egy ilyen árulást elfelejtsen valaki.
Nem is az a nagy gond itt, hogy mással szexeltél. Hanem azzal, hogy nem kommunikáltad a problémát (hogy vágysz másra, nemjó a szexuális életetek vagy hiányzik valami a kapcsolatból), hanem a párod hata mögött cselekedtél.
Én férfiként sem tudom megbocsátani.
Nálunk most derült ki egy véletlen folytán hogy a feleségem még a kapcsolatunk elején megcsalt ez 6 éve volt 4 éve vagyunk házasok.
Már 3 hete nem nagyon szólok hozzá.
35 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!