Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok találni normális megbízható szeretőt?
Figyelt kérdés
N2023. dec. 27. 19:08
11/25 anonim válasza:
Én is a való életet mondanám - már ha van lehetőséged. Ha nincs, akkor nagyon nehéz dolgod lesz, akár el is felejtheted, mert neten jellemzően olyanokat fogsz találni, akik úgy állnak hozzád, hogy aha, akkor itt most adott egy ingyen prosti, akivel bármit lehet, akivel szemben bármi megengedhető, mindenféle mélységesen primitív, gusztustalan, tahó viselkedés belefér... Én nem szeretőt, hanem barátság extrákkal kapcsolatot próbáltam keresni - némileg hasonló a kettő -, és ezt tapasztaltam.
12/25 anonim válasza:
Általánositás.
A saját hibádból feküdtél össze olyan emberrel aki ingyen prostinak tekintett. Azért egy kis beszélgetés után le lehet szürni ,hogy kivel/mivel állsz szemben.
13/25 anonim válasza:
Gyakorlatilag bárhol, csak amég nem kerülsz szorult helyzetbe, nem tudhatod valóban megbízható e...
14/25 anonim válasza:
12: Dehogy feküdtem össze velük. Pont ez az, hogy már beszélgetés alatt kibukott belőlük, hogy ilyenek. Csak annyi volt a különbség közöttük, hogy volt, akiből azonnal, volt, akiből kicsit később. Nevezheted általánosításnak, örülök, ha neked pozitívabbak a tapasztalataid...
15/25 anonim válasza:
Nevezem is mert amit leírtál az pontosan az
17/25 anonim válasza:
Nőként kb. bárhol. Akár a netről is - ha szinte végtelen türelmed van a kamusok, recskamatyik, idióták és kritikán aluli figurák jelentkezésdömpingjének a szűréséhez 😂
18/25 anonim válasza:
Házas férfit keress, az nem fog kellemtlenkedni a párodnál.
19/25 Mélybenyomás válasza:
Én meg férfiként keresek szeretőt, de csak párkapcsolatban élő nő érdekel, ugyan is jobban izgat a szex egy olyan nővel ,ha tudom, hogy van párja..
20/25 anonim válasza:
#11 Általánosítasz sajnos mint a legtöbb nő. Én igényes férfiként próbáltam szeretőt találni itt de sajnos a hozzád hasonló felfogású nők miatt szinte esélytelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!