Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen üzenetet küldtél a szeretőd párjának, hogy lebuktasd?
Felnőtt ember vagyok, és van gerincem. Így semmilyent.
De ha velem csinálná meg a szeretőm, én elásnám.
Ha úgy mentél bele hogy tudtál a kapcsolatáról undorító dolog lenne őt lebuktatnod. Nem volt kötelező belemenni.
Viszont ha letagadta a kapcsolatát, az más tészta.
De valószínűleg mindenhogy te fogsz kijönni belőle rosszabbul.
Nem klasszikus szerető sztori, de valami olyasmi. 1,5 év után derült ki, hogy van még egy barátnője, akivel már komolyabb szinten van. Tehát tudtom nélkül 1,5 évig szerető voltam.
Mikor megtudtam hatalmas balhét csináltam az én környezetemben. Kért a pasi, hogy ne mondjak semmit a másik nőnek, hát hogy mondjam szépen, szoftosan befenyített hogy kinyír... És az a baj, hogy olyan körökben mozgott, hogy ki is néztem belőle. Nekem hatalmas volt a sokk, az első reakcióm az volt, hogy sírtam rítam a pasinak, hogy ezt hogy tehette, nem is szeret engem? Annyira szürreális volt az egész, hogy már ő is megnyílt hogy sz.rul vannak a nővel meg mittudomén, én hülye meg még pátyolgattam a lelkét. Beteg sztori tudom, de valahogy elvesztettem a realitás érzékemet. Ez ment pár hétig, majd a barátnőm megtudta, hogy még ezek után is beszélek vele, úgyhogy önkéntesen a kezébe vette a dolgokat.
Úgyhogy csinált valami kamu facebookot, hogy ne kerüljön gyanúba se ő, se én, és csak annyit írt a nőnek, hogy a párodnak van valakije. Leírta mióta, hogy hogy nézek ki, hányszor jártunk össze.
Minő meglepetés, pár óra múlva jött is tőle az engedélykérelem, "rám talált" a nőci pedig soha az életben nem hallottunk egymásról. Mai napig rejtély honnan tudta így telibe, hogy kit kell keresni. És akkor jól elbeszélgettünk, borítottunk mindent egymásnál. Hihetetlen érzés amúgy amikor a párod párjával beszélsz 😄
Ők együtt maradtak nem tudom hogyan, nem is érdekel. De jobb, hogy kiderült minden, mert így a tiszta. Hálás vagyok a barátnőmnek, én abban az érzelmi sokkos állapotban nem tudtam reálisan gondolkodni. Filmbe illő volt.
Sose tennék, tettem volna ilyet, pedig voltam többször is szerető. Tudtam róla, én vállaltam, és mindig is korrekt voltam a pasival, akkor is ha tudtam hogy szemétség amit csinál. De erről nem a feleség/barátnő tehet, hozzá nincs is semmi közöm, miért bántsam? Amiről nem tud, az meg nem fáj.
(Aztán az élet megadta nekem ezekért a büntetést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!