Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen üzenetet küldtél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen üzenetet küldtél a szeretőd párjának, hogy lebuktasd?

Figyelt kérdés

2023. dec. 27. 18:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%

Felnőtt ember vagyok, és van gerincem. Így semmilyent.

De ha velem csinálná meg a szeretőm, én elásnám.

2023. dec. 27. 18:42
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Sosem küldtem ilyet, amikor singliként egyetlen ilyen kapcsolatom volt. Eszembe nem jutott volna, hiszen a helyzetet én vállaltam, én is voltam a felelős, és a harmadiknak semmi köze ahhoz, hogy én voltam X ideig. Végtelenül jellemgyenge az olyan aki ezt meglépi-szerintem. Tipikusan a szomszéd tehene effect. "jó vidéki" szokás szerint.
2023. dec. 27. 18:48
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Nem feregkedem.
2023. dec. 27. 19:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy mentél bele hogy tudtál a kapcsolatáról undorító dolog lenne őt lebuktatnod. Nem volt kötelező belemenni.

Viszont ha letagadta a kapcsolatát, az más tészta.

De valószínűleg mindenhogy te fogsz kijönni belőle rosszabbul.

2023. dec. 27. 19:05
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Én csak azért tettem meg merf nem tudtam a csajról, nem lennék senki szeretője. Ráírtam hogy szia ne haragudj a zavarásért tudunk e beszélni, aztán meséltem mindent. Együttmaradtak, szval nemtom megérte e, de a lelkem tiszta.
2023. dec. 27. 19:06
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Exem vele csalt, ezért szakítottunk. De pár héttel később elkezdte magát a pasi visszakönyörögni. Egy rövid időre belementem. Azt akarta az ex, hogy a szüleim ne tudják, hogy a másik csaj is még képben van. Szóval mikor mondtam Apunak, hogy csináljon pár közös fotót, kénytelen volt odaállni. Aztán ezekből az összebújós, mosolygós fotókból küldtem egy párat a másik csajnak. Az ex ki se tudta magyarázni, mert előtte volt fodrásznál, és az a póló volt rajta, amit a csajjal együtt vettek. Innentől nem volt hihető, hogy ezek régi fotók. Óriási balhé lett. De a csaj vele maradt. Aztán még vagy kétszer kereste nálam a pasit, mikor nem otthon aludt. Szóval csalta orrba-szájba őt is az ex. Aztán végül a csaj szakított. Összejött egy másik pasival.
2023. dec. 27. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Felnott, nornalis ember nem csinál ilyet.
2023. dec. 27. 19:36
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Ez undorítóbb még a megcsalásnál is.
2023. dec. 27. 20:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem klasszikus szerető sztori, de valami olyasmi. 1,5 év után derült ki, hogy van még egy barátnője, akivel már komolyabb szinten van. Tehát tudtom nélkül 1,5 évig szerető voltam.

Mikor megtudtam hatalmas balhét csináltam az én környezetemben. Kért a pasi, hogy ne mondjak semmit a másik nőnek, hát hogy mondjam szépen, szoftosan befenyített hogy kinyír... És az a baj, hogy olyan körökben mozgott, hogy ki is néztem belőle. Nekem hatalmas volt a sokk, az első reakcióm az volt, hogy sírtam rítam a pasinak, hogy ezt hogy tehette, nem is szeret engem? Annyira szürreális volt az egész, hogy már ő is megnyílt hogy sz.rul vannak a nővel meg mittudomén, én hülye meg még pátyolgattam a lelkét. Beteg sztori tudom, de valahogy elvesztettem a realitás érzékemet. Ez ment pár hétig, majd a barátnőm megtudta, hogy még ezek után is beszélek vele, úgyhogy önkéntesen a kezébe vette a dolgokat.

Úgyhogy csinált valami kamu facebookot, hogy ne kerüljön gyanúba se ő, se én, és csak annyit írt a nőnek, hogy a párodnak van valakije. Leírta mióta, hogy hogy nézek ki, hányszor jártunk össze.

Minő meglepetés, pár óra múlva jött is tőle az engedélykérelem, "rám talált" a nőci pedig soha az életben nem hallottunk egymásról. Mai napig rejtély honnan tudta így telibe, hogy kit kell keresni. És akkor jól elbeszélgettünk, borítottunk mindent egymásnál. Hihetetlen érzés amúgy amikor a párod párjával beszélsz 😄

Ők együtt maradtak nem tudom hogyan, nem is érdekel. De jobb, hogy kiderült minden, mert így a tiszta. Hálás vagyok a barátnőmnek, én abban az érzelmi sokkos állapotban nem tudtam reálisan gondolkodni. Filmbe illő volt.

2023. dec. 27. 20:29
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

Sose tennék, tettem volna ilyet, pedig voltam többször is szerető. Tudtam róla, én vállaltam, és mindig is korrekt voltam a pasival, akkor is ha tudtam hogy szemétség amit csinál. De erről nem a feleség/barátnő tehet, hozzá nincs is semmi közöm, miért bántsam? Amiről nem tud, az meg nem fáj.

(Aztán az élet megadta nekem ezekért a büntetést)

2023. dec. 27. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!