Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnéd? Elhitted? Látom nagyon sok kérdés a lebuktásról szól. Volt, aki már megtette? Milyen érzés volt utána? Tudtad mi lett a másikkal és a párkapcsolatával?
Amikor tesom bnője közölte hogy látta a párom egy másikkal csókolózni beszéltem is azzal a másikkal és csalódtam hatalmasat a páromban. (Nem arról szolt a dolog hogy hiszem nem hiszem, hanem folyamatok lettek belőle)
Én nem buktattam le eddig senkit ha en voltam olyannal akinek van valakije. Mert azok a pasik agyba főbe csalják amugy is bármelyiket is, nem is érdekli őket az épp aktualis fix, meg engem se.
Meg bennem semmi ilyen drámák sincsenek. Csak az van, ha egy pasi kedves törődik velem nyerek belőle, mert mondjuk nekem épp nincs senkim, akkor most miért ne feküdnék le vele ha akarok? Ezek ilyen elővehető elrakható újra elővehető pasik a végtelenségig.
4#:
Hogy te mekkora gusztustalan egy lény vagy. 🤮
Miért lennék az. Ezek a pasik erre valók. És szívesen élnek a lehetőségekkel.
Az ő kapcsolatuk vagy életük az ő felelősségük, nem az enyém.
Ugy cseszik el ahigy akarják. Ahhoz nekem semmi közöm és nem is érdekel, de lathatóan öket sem.
Nem érdemes beleavatkozni mások életébe. Legalábbis én nem tenném. Én is volt hogy tudtam ilyen infót valakiről, meg volt mikor családos férfi próbálkozott be nálam.
De eszembe sem jutott bekavarni.
Nem az én dolgom úgy éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!