Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnan tudhatom biztosra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom biztosra, hogy megcsal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Négy hónapos kapcsolat, közös ismerőstől tudom, hogy a barátnőm a karácsonyi buliban eléggé flörtölt egy sráccal kb egy órán át, de se csók, se több nem volt, bár nem sokon múlt. Amikor felhoztam, ezt elismerte, majd pár nap múlva azt mondta, lerázta a srácot, mert nyomult. Erre most láttam, hogy a napokban ismerősök lettek facen. Én szakítani akarok, mert nekem ez így már túl gyanús, de ha meg az van, hogy a srác bejelölte, ő meg udvariasságból vissza, akkor meg elvesztem a túlzott féltékenységem miatt. Mert ezt leszámítva meg nagyon jó vele, nagyon okos, csinos nő.
2023. dec. 27. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2023. dec. 27. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Hazudott neked ez nyilvánvaló. Nem mondta el a flörtölt, plusz hazudott a lerázásról is. Eléggé könnyű vérűnek tűnik, ja és ez a fajta viselkedés nem egy okos nőre vall. Most kellene a legszerelmesebbnek lennie, erre mással "ismerkedik". Szerintem ne tervezz hosszú távra vele.
2023. dec. 27. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Udvariasságból visszajelölés, hát persze :D Szerintem szabadulj meg tőle még most, mielőtt elkezdenél túlzottan kötődni. Ismerem jól az ilyeneket, össze vissza fog hazudozni, manipulálni és hülyének nézni. Már ez hogy nyíltan flörtölt előtted 4 hónap után is hatalmas red flag, gondolj bele mi van olyankor ha nem vagy ott! Meg hogy mi lesz később amikor már elkezd mégjobban leértékelni téged.
2023. dec. 27. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis bocs nem előtted, hanem ennyire nyíltan hogy közös ismerős előtt. Gyakorlatilag majdnem ugyanaz hiszen tudja hogy visszajut hozzád, csak ennyire nem érdekli, mert tudja hogy ki fogja tudni magyarázni, vagy játszmázni.
2023. dec. 27. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon okos nő, ebben igazad van.

Hülyét csinál belőled ha ilyen piskóta lúzer vagy.

2023. dec. 27. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező megcsalt, a flört már az főleg ha azóta is tartják a kapcsolatot. Történt már azóta több flört is, sőt sokkal több is. Dobd ki!
jan. 8. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Kúrj meg mellette egy jó pár nőt ha kell k*rvázz is az könnyebb aztán mondd el neki és bizd rá a döntést hogy így is veled akar e még maradni. A reakciójából levágsz mindent
jan. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!